Cum asfaltează angajaţii Ecosal: Unii muncesc, alţii meditează
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Cum asfaltează angajaţii Ecosal: Unii muncesc, alţii meditează
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, trei angajaţi Ecosal lucrau de zor la decopertarea unui trotuar din Micro 39 B, pentru a putea apoi reasfalta. Nu acelaşi lucru putem spune despre colegii acestora care, potrivit programului, ar fi trebuit să lucreze la intersecţia dintre străzile Anul Revoluţiei şi Poşta Veche. Ce-i drept, erau utilajele, erau şi muncitorii, dar aceştia se odihneau la umbră. Vezi, Doamne, probabil soarele de toamnă le-o fi dat niscaiva melancolii, ori, poate, de vină pentru siesta lor o fi fost dificultatea manevrării utilajelor. Dacă primii dădeau la o parte cimentul cu mâinile goale şi cu lopeţile, muncă fizică brută, ceilalţi stăteau cu mâinile în barbă, respectiv în şold, la câţiva metri de maşinării.

Citit 1407 ori Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2013 15:22

1 comentariu

 • postat de prof. Krăkănel
  Duminică, 15 Septembrie 2013 13:43
  5.13.193.***
  Cu tot respectul stimată autoare e subţire rău. Doar un instantaneu (probabil luat din mers din maşină) care nu scoate în evidenţă mai nimic.
  Nu putem să ne dăm seama dacă nu cumva era pauza de masă, dacă nu cumva, cei care stau fuse-se-ră mai harnici decât ceilalţi şi şi-au terminat mai reprede treaba pe porţiunea repartizată şi aşteptau niscaiva materiale.
  Să fiu clar: Nu sunt partizanul puturoşilor. Iar articolul dumneavoastră nu exprimă profesionalism gazetăresc.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.