Concurs pentru şefia Centrului Cultural "Dunărea de Jos" / Sergiu Dumitrescu va candida pentru un nou mandat

Concurs pentru şefia Centrului Cultural "Dunărea de Jos" / Sergiu Dumitrescu va candida pentru un nou mandat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţului Galaţi scoate la concurs funcţia de director al Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, întrucât mandatul actualului şef al instituţiei va înceta la finele lunii noiembrie. Conform CJ, perioada 4.10 - 4.11 este dedicată înscrierilor, urmând ca, pe parcursul lunii noiembrie, comisia de evaluare să analizeze proiectele de management înscrise în competiţie, pe care candidaţii le vor susţine, ulterior, în cadrul unui interviu.
Sergiu Dumitrescu, actualul director al Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, ne-a declarat că îşi doreşte să rămână la conducerea instituţiei de cultură. „Încă nu m-am înscris. Mai este timp. Normal că voi candida, nici nu încape discuţie”, ne-a spus Dumitrescu.

Citit 1364 ori Ultima modificare Duminică, 06 Octombrie 2013 15:41

2 comentarii

 • postat de edy
  Luni, 07 Octombrie 2013 19:18
  5.13.176.***
  la centrul cultural ,trebuie un director care iubeste muzica populara,folcloru,nu putem spune ansamblu cand el este taraf...
  1
  0
  Raportează
 • postat de Andrei Lisisnchi
  Luni, 07 Octombrie 2013 12:23
  95.76.221.***
  Cred ca Consiliul Judetului cit si presedintele acestui consiliu, dul Bacalbasa, ar trebui in primul rind sa se ocupe de sinistratii din judet, sa gaseasca solutii ca acei oameni sa poata intra in iarna cu problemele rezolvate, adica sa aiba case decente nu containere in bataie de joc.
  Nu pot sa pricep, in aceste locuri au mers toti politicienii alesi Primul Ministru si oameni importanti din conducerea Guvernului si inca nu pot gasi o solutie rezonabila pentru acei oameni.
  Domnilor consilieri pe net sunt sute de oferte de case la preturi rezonabile 12.000 -25.000 eur, in functie de marimea casei, in loc de acele ajutoare infinme care au fost acordate, tot in bataie de joc, ati putea sa cumparati acele case pentru sinistrati . Nu cred ca pentru Consiliul Judetului, ori pentru Guvern este o problema 4 mil eur ca acei oameni sa inceapa o viata normala, mai ales ca autoritatile statului sunt vinovate despre acea nenorocire. Daca nu sunt bani, gasiti o solutie ca acei oameni sa primeasca credite bancare, iar aceste credite sa fie platite in 25 de ani, acel credit poate fi garantat cu imobilul respectiv si fidejusor Consiliul Judetului . Sunt foarte multe de spus de cum se guverneaza problema sinistratilor nostri si ce solutii legale au ei, una ar fi sa-si ceara drepturile si despagubiri in instanta, aici in acest cotidian am citit vinovatia unor institutii din subordinea Consiliului Judetean.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.