Pentru a împiedica luptele: Cuşti noi pentru câinii de pe Zimbrului

Pentru a împiedica luptele: Cuşti noi pentru câinii de pe Zimbrului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucrările de reabilitare a padocului de pe strada Zimbrului sunt la jumătatea drumului. În acest moment, unul dintre corpurile padocului este aproape gata. A fost refăcută suprafaţa pe care stăteau câinii, iar acum angajaţii Ecosal şi cei ai subcontractorilor, Rovis Lider, se ocupă de recondiţionarea pereţilor. „Urmează să fie refăcute cuştile, recompartimentate, pereţii vor fi refăcuţi, văruiţi. Va exista un nou tip de cuşti cu partea inferioară din tablă sau sârmă ceva mai deasă, pentru că mai existau bătăi între câinii dintre cuştile alăturate. Pentru a evita rănirea lor, am adoptat această soluţie”, ne-a declarat directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu. Dacă lucrările decurg fără piedici, directorul a promis ca, într-o săptămână şi un pic, adăpostul de câini să fie gata. „Vom putea chema DSV-ul pentru a intra în legalitate cu serviciul de ecarisaj”, a mai spus directorul Ecosal. Recondiţionarea adăpostului costă 80.000 de lei, iar lucrările sunt efectuate de către Ecosal şi Rovis Lider, în subantrepriză.

Citit 1375 ori Ultima modificare Marți, 08 Octombrie 2013 17:57

2 comentarii

 • postat de Eu
  Vineri, 22 Noiembrie 2013 21:36
  79.116.100.***
  Acesta este Auschwitz-ul in care in anii 2010 si 2011 au fost macelariti 13.000 de caini, din dispozitia fostului director Ecosal, Ion Ionescu.
  Acest loc insa arata ca un colt de rai, pe langa fundul iadului in care va ajunge el cand se va duce pe lumea cealalta, pentru ceea ce a facut.
  0
  0
  Raportează
 • postat de CLI
  Miercuri, 09 Octombrie 2013 07:59
  5.13.133.***
  Sa inteleg ca s-au apucat de padocuri abia dupa nenorocirea copilului din Bucuresti si aparitia legii care-i poarta numele ? Dar cu banii incasati an de an de la cetateni ce s-a facut ? Administratia galateana a dat mai multa atentie inventarierii oamenilor ca sa-i pun la plata taxei de ecarisaj decat inventarierii javrelor ca sa stie cate padocuri sunt necesare......
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.