Concursuri de angajare la Primăria Galaţi: Şefii nu au concurenţă, subalternii se bat pe un loc

Concursuri de angajare la Primăria Galaţi: Şefii nu au concurenţă, subalternii se bat pe un loc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce Silviu Bacalum şi-a adjudecat fără emoţii postul de director la Direcţia Generală Servicii Publice, a venit rândul lui Ionuţ Pucheanu să se lupte de unul singur pentru conducerea Serviciului Public Ecosal. Pucheanu va susţine astăzi proba scrisă pentru postul de director, el nemaiavând concurenţă după ce singura lui adversară înscrisă, Elena Zugrăvel, a fost respinsă pentru că nu îndeplinea condiţiile în ceea ce priveşte experienţa managerială.

În vreme ce pentru directori concursul devine o formalitate, pentru cele opt funcţii de execuţie - inspector, consilier - puse la bătaie în diferite compartimente ale Primăriei, se bat de la trei la şase candidaţi pe un loc. Din acest motiv, proba scrisă a concursului pentru aceste opt posturi, programată mâine, 18 octombrie, se va desfăşura la Parcul de Soft, nu la Primărie.

Citit 3810 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Octombrie 2013 17:46

7 comentarii

 • postat de Titi
  Sâmbătă, 17 Mai 2014 13:14
  78.97.72.***
  @Elena

  Daca citesti codul muncii ce scrie in articolul 192 alin 2 si in articolul 194 chiar si in legea 188 este specificat despre promovare personal..
  Asta e ai bafta sau nu e ca la ruleta ruseasca mai incearca !!
  0
  0
  Raportează
 • postat de nicole
  Marți, 11 Februarie 2014 01:32
  95.76.37.***
  TOATE concursurile de management din domeniul public sunt trucate --- ocupa posturile - cine trebuie...care stie sa dea cu limba mult si bine...Nu va mai hazardati cu ocuparea acestor posturi!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Lordul Lache
  Vineri, 18 Octombrie 2013 08:01
  193.226.102.***
  DREPTATEA-I O POVESTE, NICI N-A FOST ŞI NICI NU ESTE
  0
  2
  Raportează
 • postat de marius s.
  Joi, 17 Octombrie 2013 19:05
  89.137.225.***
  Pe portalul primariei la sectiunea "posturi vacante" sunt postate mai multe locuri vacante, unele pentru functii de executie, altele pentru posturi de conducere. Ati observat ce golanie cu acoperire legala? Dupa Legea 188 a functionarului public, de ex pentru un post de consilier in grad superior este nevoie de 9 ani vechime in specialitatea studiilor, pe cand la functiile de conducere, politizate in totalitate si acaparate de niste gunoaie, este necesara o vechime in specialitatea studiilor de 2 sau 3 ani, dupa caz. Cat timp aceasta aberatie sustinuta de toti golanii de politicieni va exista sub forma de lege, nimic nu se va schimba in bine. Ceea ce este jenant, este ca aceste lichele puse in aceste posturi, fara nicio competenta profesionala reala, au un tupeu si o nesmtire extraordinara dand cu tifla ca, vezi Doamne, ei au dat un concurs. Ori, absolut toata lumea stie cum este cu aceste asazise concursuri, o mare hotie si cacialma. Si uite asa gasim fel de fel de "specialisti" la conducerile tuturor institutiilor de stat precum la AFDJ, Garda de mediu, Agentia de Mediu, SGA, ITM, AJOFM, Directia de sanatate, Administratia pietelor, Transurb, Ecosal, Apaterm, etc. etc. etc. etc.
  Isi mai aminteste cineva cum tipa Antonescu in campanie, cat il tinea gura, ca ei, de vor veni la putere (pardon la ciolan), ei, vor depolitiza totul de la functia de secretar de stat in jos. Minciuni sfruntate, tipic tuturor gunoaielor de asazisi politicieni de prin toate clanurile mafiote autointitulate partide politice.
  0
  8
  Raportează
 • postat de nunconteaza
  Joi, 17 Octombrie 2013 18:00
  79.116.100.***
  Si eu sunt naiv in astfel de situatia, inca ma cred pe o alta planeta, unde macar 1% din administratie e corecta.
  Am un amic, a vrut sa dea concurs pentru ocuparea unui post de asistent.
  A fost informat cu 24 de ore inainte de concurs , unde ca sa intri iti trebuie un dosar foarte stufos ( vreo 3 - 4 zile iti ia sa il faci ) , apoi desi saracu muncea ca voluntar de 6 luni , cand a pus o intrebare cand e urmatorul concurs , au inceput doctorii sa rada ( da , ce , crezi ca se poate atunci ? ).
  asta e lumea in care traim. speram doar ca pe viitor , acel 1% sa aduca schimbarea.
  0
  7
  Raportează
 • postat de Eu
  Joi, 17 Octombrie 2013 13:00
  86.127.208.***
  Pentru ca posturile sunt deja "rezolvate". Nu-i logic ? Pe ce lume traiti ? Primeaza coloratura politica, nu ce ai in cap.
  0
  16
  Raportează
 • postat de Elena
  Joi, 17 Octombrie 2013 11:53
  86.124.201.***
  Daca nu sunteti tot din primarie nu va mai amagiti.. eu am fost la un "concurs" unde mai era un singur candidat- care lucra in primarie pe alt post de 10 ani- am aflat ulterior de la el. In timp ce la examenul oral eu am raspuns la o gramada de intrebari din legislatie, el a iesit zambind si mi-a zis " Dar nu ne intreaba nimic??"....Cum naiba sa-l intrebe cand el era coleg cu comisia???
  Am ramas cu un gust amar si m-am convins cum se fac aceste concursuri- in naivitatea mea credeam ca sunt corecte.........
  0
  27
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.