Ce cred gălăţenii despre modul în care Primăria foloseşte banii publici

Ce cred gălăţenii despre modul în care Primăria foloseşte banii publici
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

I-am întrebat pe câţiva gălăţeni dacă sunt mulţumiţi de modul în care Primăria foloseşte banii publici. Iată răspunsurile:

Sterian Dohănică: „Păi da, normal că Primăria să subvenţioneze clubul, atât timp cât Marius Stan a fost preşedintele Oţelului. Clubul, dacă nu mai este sponsorizat de Mittal, trebuie să fie sponsorizat de cineva, respectiv de Primărie. Sunt foarte multe cluburi din ţară care sunt subvenţionate de primării. În rest, văd că se mişcă bine în oraş. Acum face un parc în Micro 39B. Cred că va fi gata anul acesta”.

Anonim: „Eu sunt de 20 de ani în Galaţi, sunt ploieştean, dar nu îmi place cum se mişcă oraşul. Este varză. Foarte mulţi vor pleca. Şi eu mă îndrept spre Ploieşti. Nu prea sunt de acord cu faptul că Primăria a subvenţionat clubul Oţelul. Banii ar fi putut fi folosiţi în alte direcţii. Păcat de Galaţi. Păcat că sunt foarte mulţi oameni care renunţă şi pleacă, pentru că în Galaţi nu se investeşte în direcţiile care necesită dezvoltare. Multe dintre cunoştinţele mele se duc către Bucureşti sau Cluj. Străzile, parcurile sunt varză. Sunt decepţionat. Ca să văd un film, trebuie să mă duc la Brăila. Păcat de oraş, pentru că este mare. În afară de Faleză, nu prea ai unde te duce”.

Petrică, 84 de ani: „Nu sunt de acord ca banii din bugetul local să meargă la un club privat de fotbal. Consider că banii ar putea fi folosiţi în alte direcţii, fără discuţie. Pensia nu ne-a mai mărit-o de 20 de ani. Oraşul s-a mai schimbat pe ici, pe colo, dar în general nu sunt mulţumit de cum arată. Sunt trotuare stricate. Primarul cred că nu merge destul de mult pe jos, să vadă cum arată şi cât de greu se poate merge prin unele zone. Ţi-e scârbă să mergi pe străduţele din spate. Pe Primăverii, pe Traian îţi rupi picioarele pe trotuar”.

Citit 837 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2013 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.