Direcţia Sanitară Veterinară a găsit alte nereguli: Câini fără... balcon, padoc fără autorizaţie

Direcţia Sanitară Veterinară a găsit alte nereguli: Câini fără... balcon, padoc fără autorizaţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a fost, marţi, în control la padocul de pe Zimbrului, pentru a verifica dacă Serviciul Public Ecosal a efectuat remedierile impuse în luna iulie. Reamintim că, în urma unui control efectuat de către DSVSA la vremea respectivă, padocul Ecosal, situat în strada Zimbrului, şi-a pierdut avizul de funcţionare, din cauza unor deficienţe la nivelul pavimentelor, pereţilor, rigolelor de scurgere. Chiar dacă, potrivit directorului Ecosal, Ionuţ Pucheanu, societatea a remediat toate deficienţele sesizate în procesul-verbal întocmit de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, inginerii au găsit acum altă deficienţă, aceea că nu toţi câini au acces la balcon. „Ne-au dat alt termen. Acum au fost nemulţumiţi de faptul că nu toţi câinii au posibilitatea de a ieşi în curte, la aer. Potrivit legislaţiei în vigoare, fiecare dintre animale trebuie să aibă acces la mişcare în spaţiu deschis. Noi am remediat toate deficienţele sesizate în procesul verbal din iulie, acum au venit cu o altă sesizare. Le vom face şi celorlalţi balcon”, ne-a spus directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu. Acesta speră ca într-o săptămână să reuşească să remedieze şi acest ultim minus sesizat de către DSVSA.

Citit 1058 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2013 16:49

3 comentarii

 • postat de CLI
  Vineri, 01 Noiembrie 2013 03:37
  5.13.140.***
  Dincolo de Metro ,pe partea stanga ,pleaca fostul drum pe care altadata se impleteau parame pentru vapoare iar la capatul acestuia exista " padocuri" pentru caini amenajate de nu stiu ce asociatie . Sa vedeti acolo conditii asigurate si ce duhoare vine dinspre padocuri . Cainii urla de foame si sete ,atat cei din padocuri cat si zecile din imprejurimi.Degeaba iubesti o fiinta daca prin iubirea ta o faci sa sufere..... DSVSA o fi ajuns si pe acolo ?
  0
  4
  Raportează
 • postat de @teach
  Joi, 31 Octombrie 2013 17:29
  79.116.97.***
  Dar si mai ieftin e sa-i suprimam prin eutanasiere pe inteligentii ca tine. Doar ca nu ne lasa legea. Macar sa te internam intr-un padoc, cu drept de a iesi la aer pe terasa.
  5
  1
  Raportează
 • postat de teach
  Joi, 31 Octombrie 2013 16:25
  5.13.149.***
  am spus eu ca mai ieftin iesim cu EUTANASIA. Voi nu ... padocuri ... padocuri ..
  2
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.