După modelul lui Radu Mazăre/ Licitaţie pentru locuinţe sociale în Micro 17

După modelul lui Radu Mazăre/ Licitaţie pentru locuinţe sociale în Micro 17
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 * Ca să nu mai ia „ţepe” cu licitaţii bazate doar pe preţ, Primăria ia în calcul şi timpul de execuţie a proiectului


Maxim 46.254.560 de lei este gata să scoată din buget Primăria Galaţi pentru proiectarea şi construirea primului campus social din Galaţi. Este vorba despre 15 blocuri, din care patru cu 228 de unităţi locative şi 11 cu 528 de unităţi locative, în Micro 17, pentru realizarea cărora s-a organizat o licitaţie. Intră la pachet instalaţii sanitare interioare, instalaţii interioare de încălzire, reţea electrică, dar şi sistematizare verticală şi spaţii verzi. Durata contractului este de 18 luni.

Dacă până acum criteriul de atribuire era „preţul cel mai scăzut”, de această dată Primăria Galaţi caută „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”. Mai exact, vor conta preţul ofertei - 80 la sută şi termenul de execuţie - 20 la sută. Primăria a recurs la această variantă fiind sătulă de „ţepele” pe care le-a luat de pe urma firmelor ce şi-au scăzut drastic preţul licitat pentru a câştiga şi apoi au abandonat lucrările.

Locuinţele vor avea grup sanitar şi bucătărie proprii, pereţi izolaţi termic şi fonic, uşă de intrare metalică, geamuri termopan, parchet, încălzire electrică şi contorizare individuală. Urmează să fie scos la licitaţie şi campusul social format din opt module/blocuri cu regim de înălţime P+2E, de pe strada Drumul Viilor nr. 8, în zona de nord a municipiului.

Citit 2402 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2013 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.