Fost parlamentar al Galaţiului, Lucia Cornelia Lepadatu a plecat dintre noi

Fost parlamentar al Galaţiului, Lucia Cornelia Lepadatu a plecat dintre noi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Energică, profesionistă, dedicată, muncitoare, loială şi responsabilă, dar mai ales cu mult bun-simţ, aşa va rămâne în memoria celor care au cunoscut-o Lucia Cornelia Lepădatu. În calitate de deputat, Lucia Lepădatu a reprezentat Galaţiul în Parlamentul României în mandatul 2000-2004, fiind aleasă pe listele PDSR. Chiar dacă în ultimii ani nu a mai fost implicată direct în activitatea politică şi ca membră de partid, pentru cei care au cunoscut-o va rămâne un politician integru, cu coloană vertebrală dreaptă.

Lucia Lepădatu s-a născut pe 12 septembrie 1953 şi a absolvit, în anul 1978, Academia de Studii Economice Bucureşti - Facultatea de Planificare şi Cibernetică Economică. Şi-a început activitatea ca economist la Direcţia de Statistică din Galaţi, apoi a fost analist programator la Menarom SA, director şi ulterior expert la FPS Galaţi şi vicepreşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate Galaţi.

După mandatul parlamentar, Lucia Lepădatu a devenit consilier parlamentar şi a activat până acum un an în cadrul Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi din cadrul Camerei Deputaţilor. În anul 2013, a fost consilier parlamentar în cadrul Direcţiei Cooperare Parlamentară Bilaterală din cadrul Direcţiei Generale Afaceri Externe. Mamă a doi copii realizaţi profesional şi bunică, Lucia Lepădatu s-a stins din viaţă după o cumplită suferinţă, dar va fi mereu vie în amintirea celor care au cunoscut-o. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Citit 5762 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2014 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.