Ecosal a început să ridice gunoiul/ Galaţiul a fost împărţit în 10 zone de acţiune

Ecosal a început să ridice gunoiul/ Galaţiul a fost împărţit în 10 zone de acţiune
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serviciul Public de Salubrizare Ecosal are termen de la primarul Marius Stan ca, până mâine, să facă „oraşul lună”. În contextul în care Serviciul Public Ecosal a fost în imposibilitate de a ridica mai multe zile la rând gunoiul de la Asociaţiile de proprietari, din cauza zăpezii, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a cerut, vineri, ca acţiunile de ridicare a acestuia să se intensifice. „Cât a fost vreme rea, am înţeles că a fost dificil să se ajungă la punctele unde populaţia aruncă resturile menajere. Acum, însă, vremea s-a îmbunătăţit şi trebuie să se acţioneze mai ferm. De aceea, am cerut comandamentului de deszăpzire să sprijine echipele de la salubritate să ajungă la punctele de colectare şi să ridice gunoiul”, a declarat primarul.

Pentru aceasta, Ecosal a împărţit oraşul în 10 zone de acţiune, iar operaţiunile de salubrizare vor continua non-stop până la ridicarea integrală a gunoiul din oraş.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei, în Mazepa şi Ţiglina 1, autoutilitarele de la salubritate au ridicat deja gunoiul din cele mai multe puncte de colectare aflate în cele două cartiere.

Puteţi semnala în comentarii zonele din Galaţi unde gunoiul nu a fost încă ridicat de Ecosal.

 

Citit 2066 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2014 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.