Sunt gălăţenii de acord cu demolarea chioşcurilor?

Sunt gălăţenii de acord cu demolarea chioşcurilor?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria vrea să continue programul de demolarea a chioşcurilor din Galaţi, de această dată cu două clădiri amplasate pe strada Oţelarilor. În cele două clădiri există un cabinet oftalmologic, dar şi un aprozar şi un minimarket. În acest context, i-am întrebat pe gălăţeni dacă sunt de acord ca municipalitatea să ducă mai departe programul de demolare?

Domnul Lungeanu: "Absolut. Mai aerisim şi noi oraşul. Stau partere de bloc şi clădiri care stau libere, nefolosite, şi facem chioşcuri pe spaţii verzi, pe locuri de joacă. A fost distrus oraşul cu aceste chioşcuri. Am fost prin Cluj, Braşov, Iaşi şi nu am văzut dezastrul care este în Galaţi. Cazematele lui Durbacă şi ale lui Dumitru Nicolae ne-au făcut de ruşine. Durbacă a adus la dezastru oraşul acesta. Nici în Basarabia nu am văzut aşa ceva. Străzile sunt libere, ceea dă dovadă de spirit civic, de civilizaţie. Din cele şase oraşe cu peste 300.000 de locuitori, după Bucureşti, Galaţiul a ajuns cel mai dezastruos. Nimic nu se mai mişcă, doar sperăm acum cu noul primar. Este un om de iniţiativă, i-a convins şi pe cei reticenţi din Consiliul Local, care nu doresc altceva decât împlinirea intereselor personale. Să dea Dumnezeu să demoleze şi garajele, să facă şi la noi cum e în Cluj, cum este în Craiova, oraş care era în urma noastră şi a ajuns înaintea noastră, să facă parkinguri, să se elibereze spaţiile verzi, să le redea locurile de joacă copiilor".

Doamna S.: "Cine demolează garajele şi chioşcurile este cel mai mare criminal. Oamenii aceştia au investit nişte bani, ca să mănânce o pâine. Nu sunt de acord să se dărâme chioşcurile, ca să mai mănânce şi altcineva o bucată de pâine. Oamenii aceia au umblat mult pentru aprobări".

A.N: "La pământ. Faptul că au apărut atâtea chioşcuri este o ţigăneală. Au stricat arhitectura oraşului, arhitectura trebuie respectată".

Citit 1788 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Aprilie 2014 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.