Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

După ce a terminat cu Drumuri şi Poduri, societatea din subordinea Consiliului Judeţului care acum este vândută la fier vechi şi pe care o paşte falimentul, fostul director al societăţii, pesedistul Luciano Tudor, a fost „exilat” în Arabia Saudită. Potrivit unor surse din mediul politic, Luciano Tudor ar presta lecţii şi proiecte de inginerie pe bani grei pentru arabi, care îl plătesc, potrivit informaţiilor noastre, cu aproximativ 5.000 de euro pe lună. Cel puţin aşa s-ar fi lăudat fostul director de la Drumuri şi Poduri mai multor cunoştinţe din Tecuci şi Galaţi. Luciano Tudor nu a putut fi contactat pentru a ne confirma sau infirma informaţiile care circulă printre cunoscuţii săi.

Citeşte şi: Un audit scoate la iveală jaful de la o societate a CJ. Drumuri şi Poduri, devalizată cu ajutorul fostei conduceri

Citit 2786 ori Ultima modificare Vineri, 30 Mai 2014 20:26

3 comentarii

 • postat de contribuitorul pacalit Luni, 02 Iunie 2014 18:34 79.116.99.*** Link la comentariu
  0
  1

  Asa-i cind ai incarcatura politica da-i bufu sa-i tulit-o iar bugetul CJ ramane cu paguba ca doar e de-ai nostri.Pai daca exista raport al curtii de conturi DNA Galati ce mai asteapta?

  Raportează
 • postat de salariat la mobila Luni, 02 Iunie 2014 01:02 5.13.223.*** Link la comentariu
  1
  2

  poate nu a fost un bun manager, poate a.............dar un mare hot a fost cu certitudine, se vede cat a pus pe chituci in tecuci, cati oameni au luat teapa, cati au dat spaga ca sa si bata joc de ei dupa aia, cat a furat peste tot unde a lucrat cu o competenta care ne mira ca inca este in libertate, ultima data era acuzat de evaziune fiscala de 1 milion de euro, cumva dan nica la facut scapat?

  Raportează
 • postat de fost coleg la commet tecuci Sâmbătă, 31 Mai 2014 19:02 78.97.72.*** Link la comentariu
  13
  7

  poate nu a fost un bun manager, poate a crezut prea mult in anumiti senatori si deputati psd, poate a gresit cu voie sau fara dar este un fb inginer, vorbitor de mai multe limbi straine, o persoana extrem de competenta profesional;

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.