POLITICĂ DE WEEKEND/ Senatorul Ichim, într-o postură inedită: Iată cui a salvat VIAŢA medicul gălăţean

POLITICĂ DE WEEKEND/ Senatorul Ichim, într-o postură inedită: Iată cui a salvat VIAŢA medicul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dr. Paul Ichim, unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi de la malul Dunării, nu salvează doar vieţile oamenilor, ci şi pe-ale... necuvântătoarelor. Senatorul de Galaţi a redat naturii, de curând, un pui de cioară, care, într-o tentativă eşuată de a-şi lua zborul din cuib, a aterizat în apropierea blocului său, fiind în pericol de a fi înhăţat nu doar de pisicile care rătăcesc prin cartierul în care locuieşte, ci şi de maidanezii flămânzi.

Timp de aproximativ trei săptămâni, norocosul pui de cioară a fost adoptat, hrănit şi îngrijit de parlamentar şi soţia sa. De altfel, familia medicului Ichim nu este la prima astfel de experienţă, după cum chiar chirurgul ne-a mărturisit. Alţi doi pui de cioară, dar şi un altul de albatros, descoperit la Dunăre, căzut în urma unei furtuni, au fost „adoptaţi” pe rând de către soţii Ichim şi eliberaţi în natură, ceva mai târziu, când au învăţat să zboare şi să se hrănească. Senatorul ne-a povestit, însă, vizibil amuzat, că cel de-al treilea pui de cioară salvat, care şi-a luat zborul în urmă cu două zile, a fost cel mai distractiv şi năzdrăvan dintre toţi "copiii" adoptivi ai familiei Ichim.

„A fost tare pofticios. Nu se sfia să ciugulească zahăr şi să-şi bage ciocul chiar şi în cafea. Am lăsat tot timpul geamul deschis pentru ca puiul distractiv să poată zbura atunci când va putea şi a făcut-o”, ne-a povestit dr.Ichim, care a precizat că primii doi pui de cioară au fost descoperiţi de copiii săi, tot medici de profesie.

CITEŞTE ŞI: Interviu cu senatorul Paul Ichim: Galaţiul RISCĂ să ajungă ca Valea Jiului

Citit 4287 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iunie 2014 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.