Al doilea blocaj/ LICITAŢIA pentru PAZA Primăriei, bombardată cu CONTESTAŢII

Al doilea blocaj/ LICITAŢIA pentru PAZA Primăriei, bombardată cu CONTESTAŢII

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Pentru a doua oară, licitaţia deschisă organizată de Primăria Galaţi pentru servicii de pază a fost contestată, de această dată de unul dintre ofertanţi – SC Only One Security. Firma cere anularea rezultatului licitaţiei câştigate de Asocierea SC Dialfa Security, SC Alfaro Security SRL şi SC X Serv SRL şi obligarea Primăriei la reluarea evaluării ofertelor şi atribuirea.
O contestaţie a depus şi SC Smart Response Security SRL Galaţi, care, cere, de asemenea, anularea licitaţiei.
În joc este un contract cu o valoare totală estimată de 2.207.920 lei pentru anul 2014, care include şi posibilitatea prelungirii lui în aprilie 2015, caz în care valoarea lui totală se ridică la 3.289.440 de lei. Pe lista celor 30 de obiective care trebuie păzite figurează clădirea Primăriei din Domnească nr.38, Patinoarul Artificial, Sala Sporturilor, Grădina Publică, Orăşelul Copiilor şi parcurile publice, dar şi sediile serviciilor de taxe şi impozite şi Centrul de Informare a Cetăţeanului.
Până când Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor va lua deciziile, de paza Primăriei se va ocupa, ca şi până acum, Dialfa Security SRL. Firma tocmai a primit 249.947 de lei pentru serviciile pe care le prestează în prelungirea contractului expirat.

CITEŞTE ŞI: Controverse la un contract de 3,2 milioane de lei: Brăilenii au suspendat o licitaţie la Primăria Galaţi

Citit 4024 ori Ultima modificare Vineri, 04 Iulie 2014 19:01

3 comentarii

 • postat de eu Duminică, 06 Iulie 2014 08:40 95.77.196.*** Link la comentariu
  1
  6

  Primarul,Marius Stan ,nu suporta Politia Locala ,si este bun prieten cu patronul dela WBC,golan la golan

  Raportează
 • postat de je Duminică, 06 Iulie 2014 02:58 5.13.222.*** Link la comentariu
  0
  9

  Firma SC Smart Response Security este de fapt firma I.P.S. Galati,fostul Proteus al interlopului galatean Marian Ivan,o firma de doi lei,foarte neserioasa,care are zeci de procese pe rol cu fostii angajati,angajeaza pe interventie persoane cu cazier (fosti puscariasi) si in plus se tot trec mereu in insolventa,formal,pentru a nu-si mai achita datoriile fata de Stat si fata de fostii angajati.Sant mereu aceleasi persoane in conducere,doar ca imediat ce isi schimba denumirea se rotesc in functii intre ei si uneori isi schimba sediul,ca sa dea impresia ca e alta firma care nu ar avea legatura cu anterioara.Personal cunosc zeci de angajati tepuiti de acesti golani de la I.P.S. (actualul Smart Response Security).Sant primii care alearga dupa contracte cu institutiile Statului (gen Primaria Galati),dar ultimii in ceea ce priveste corectitudinea.Chiar si sediul firmei declarat la Registrul Comertului de catre golanii astia este fals,ei declara ca functioneaza in Micro 20,Bloc E6,scara 2,etaj 4,apart 36 (cod 800635),cand de fapt sediul lor e in tiglina 1,la Popescu,la PS13C la mezamin.Au zeci de reclamatii la ITM (Inspectia Muncii),dar nu se rezolva nimic fiindca au relatii mari.Atentie galateni,nu va angajati la ei fiindca trag teapa:platesc corect 2-3 luni ca sa te atraga de partea lor,apoi incep sa-si dea arama pe fatza si ajungi sa muncesti "moca" pentru ca sa-i imbogatesti pe ei.Interesati-va numai ce masini scumpe are firma,luate din banii care ar fi trebuiti platiti angajatilor.Niste GOLANI !!!

  Raportează
 • postat de Păi Primăria Galați nu-i de ajuns de locală să fie păzită de poliția locală? Sâmbătă, 05 Iulie 2014 18:03 80.97.242.*** Link la comentariu
  0
  10

  Dar poliția asta locală ce păzește? Doar și Primăria Galați este ''locală''.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.