Al doilea blocaj/ LICITAŢIA pentru PAZA Primăriei, bombardată cu CONTESTAŢII
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Al doilea blocaj/ LICITAŢIA pentru PAZA Primăriei, bombardată cu CONTESTAŢII
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru a doua oară, licitaţia deschisă organizată de Primăria Galaţi pentru servicii de pază a fost contestată, de această dată de unul dintre ofertanţi – SC Only One Security. Firma cere anularea rezultatului licitaţiei câştigate de Asocierea SC Dialfa Security, SC Alfaro Security SRL şi SC X Serv SRL şi obligarea Primăriei la reluarea evaluării ofertelor şi atribuirea.

O contestaţie a depus şi SC Smart Response Security SRL Galaţi, care, cere, de asemenea, anularea licitaţiei.

În joc este un contract cu o valoare totală estimată de 2.207.920 lei pentru anul 2014, care include şi posibilitatea prelungirii lui în aprilie 2015, caz în care valoarea lui totală se ridică la 3.289.440 de lei. Pe lista celor 30 de obiective care trebuie păzite figurează clădirea Primăriei din Domnească nr.38, Patinoarul Artificial, Sala Sporturilor, Grădina Publică, Orăşelul Copiilor şi parcurile publice, dar şi sediile serviciilor de taxe şi impozite şi Centrul de Informare a Cetăţeanului.

Până când Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor va lua deciziile, de paza Primăriei se va ocupa, ca şi până acum, Dialfa Security SRL. Firma tocmai a primit 249.947 de lei pentru serviciile pe care le prestează în prelungirea contractului expirat.

CITEŞTE ŞI: Controverse la un contract de 3,2 milioane de lei: Brăilenii au suspendat o licitaţie la Primăria Galaţi

Citit 4474 ori Ultima modificare Vineri, 04 Iulie 2014 19:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.