Candidatul ACL, Klaus Iohannis, vine la Galaţi săptămâna viitoare

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, vine la Galaţi săptămâna viitoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Klaus Iohannis, preşedintele PNL şi candidatul la alegerile prezindenţiale al Alianţei Creştin Liberale (ACL), va fi prezent, miercuri, la Galaţi, la reuniunea delegaţiilor permanente ale celor două partide ACL: PNL şi PDL. Co–preşedintele ACL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, a afirmat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că aspirantul la funcţia de preşedinte va ajunge la Galaţi cu mai mulţi colegi de la Bucureşti, iar în total sunt aşteptaţi la reuniune 500 de oameni, însemnând preşedinţii filialelor celor două partide din tot judeţul, primari, viceprimari, consilieri judeţeni, consilieri locali, Birourile Judeţene, etc.

Dobre a mai adăugat că săptămâna trecută a fost constituit Biroul Permanent Judeţean la nivelul întregului judeţ, prin care s-au stabilit co-preşedinţia şi echipa de campanie. „Biroul are un număr de 66 de membri, el reuneşte practic cele două birouri existente. Am stabilit echipa de campanie. Conform deciziei ACL, conducerea campaniei o asigurăm noi doi, cu toate responsabilităţile”, a declarat co-preşedintele ACL, Victor Paul Dobre.

Totodată, celălalt co-preşedinte al ACL, Doruleţ Resmeriţă, a ţinut să sublinieze că în acest moment nu există nicio tensiune între membrii partidului PDL şi PNL, iar de săptămâna viitoare va începe campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis.

Citit 2008 ori Ultima modificare Vineri, 22 August 2014 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.