ASFALTUL înlocuieşte COPACII, pe strada Democraţiei

ASFALTUL înlocuieşte COPACII, pe strada Democraţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şase arbori au fost tăiaţi fără autorizaţie, din cauza unor lucrări edilitare pe strada Democraţiei, dar la modul în care firma de construcţii a asfaltat trotuarele, sigur municipalitatea nu mai are de gând să planteze alţii în loc, aşa cum ar fi normal.
Liviu Erghelan, născut şi crescut pe strada Zânelor, colţ cu Democraţiei, nu înţelege cum e posibil ca nişte arbori în putere să fie dărâmaţi numai pentru că-i încurcau pe muncitori la turnarea asfaltului. „Da, înţeleg că se modernizează strada Democraţiei. Mă bucur, chiar era nevoie. Mai înţeleg şi că arborii erau ieşiţi cu rădăcinile din aliniamentul trotuarului, dar nu puteau găsi o soluţiei şi să nu îi taie? Măcar dacă lăsau loc pe trotuar, să planteze alţii, dar au turnat asfalt peste tot, aici sigur nu vor mai planta”, ne-a spus domnul Erghelan.
Potrivit Agenţiei pentru Protecţia Mediului, nici de această dată Primăria nu a avut autorizaţie pentru tăierea respectivilor copaci.
În acelaşi timp, şi comisarul-şef al Gărzii de Mediu, Iulian Cosma, are în vedere acest caz şi se aşteaptă rezultatele unei anchete referitoare la situaţia de pe strada Democraţiei.

Citit 1871 ori Ultima modificare Joi, 28 August 2014 17:31

4 comentarii

 • postat de grig
  Vineri, 29 August 2014 22:41
  89.137.220.***
  Are dreptate inca galateanul..
  primarul asta mai bine s-ar duce la cules ciuperci ca n-a facut nimic in Galatiul asta...
  parca vad ca se duce la PSD-istii astia din galati care au patronat galatiul de 25 ani de ajuns o ruina...
  1
  4
  Raportează
 • postat de Johnescu
  Vineri, 29 August 2014 12:06
  86.127.211.***
  Nu sunt pt taierea copacilor, dar acolo unde ai un trotuar de 1m, n-au ce cauta. Trotuarul trebuie sa asigure suficient spatiu ciclistilor, oamenilor cu handicap, parintilor cu copii mici. Un copac pe un trotuar subdimensionat forteaza pietonii la a circula pe carosabil.
  11
  9
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Vineri, 29 August 2014 09:05
  213.218.53.***
  betoanele sunt unul din lucrurile care ne omoara

  betonati, betonati, in loc sa ai seara un pic de racoare, avem numai caldura radianta sufocanta si bolnava de la betoane
  2
  18
  Raportează
 • postat de galatean......inca !?
  Vineri, 29 August 2014 08:27
  5.13.171.***
  Lua-i-ar domnu' draqu pe toti , fie ca sunt din primarie , fie ca sunt de la mediu sau din alta parte , impotenti nesimtiti ce sunt ! Aseara am venit dintr-un periplu prin tara si m-am minunat de frumusetea celorlalte orase, mai mici sau mai mari . Se vede ca se vrea si ca au simtul esteticului. La noi e un amestec de indolenta cu puturosenie, cu hotie si nu in ultimul rand, cu prostie ! Daca oamenii acestui oras nu se vor trezi din letargia in care zac si nu vor da cu ei de pamant, sa stie de frica, lucrurile vor merge din rau in mai rau pentru ca vad ca nu-i deranjeaza nimeni si pot face ce vor in "orasul" asta . PS. Primaru' lu' peste prajit asta nu merge un pic pana la Braila, nu pe la Barcelona sau pe unde mai umbla el , chipurile, in schimb de experienta, sa vada gara de acolo apoi sa vina si sa vada mizeria si delasarea din gara din Galati ?! Pe asta chiar il doare-n couur de orasul nostru ? Doamne, ce jigodii avem la conducerea orasului asta !
  0
  38
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.