Primarul Dumitru Nicolae se externează

Primarul Dumitru Nicolae se externează
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, se va externa în următoarele zile de la clinica din Tg. Mureş, unde a fost internat, în urmă cu zece zile, pentru o coronarografie, a anunţat marţi Florin Popa, vicepreşedinte PSD şi city-manager în cadrul Primăriei municipiului Galaţi. 

Reamintim că, pe data de 5 mai, primarul Dumitru Nicolae s-a internat, pentru un control, la secţia Cardiologie a Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei, de unde a fost transferat, pe 9 mai, la Tg. Mureş. Pe data de 11 mai, primarul Galaţiului a făcut o coronarografie, în urma căreia i s-a montat un stent.

Cum starea pacientului este  bună, acesta va fi externat în următoarele zile şi se va întoarce la Galaţi, a anunţat Florin Popa, „asta, pentru a preîntâmpina un zvon, asemănător celui de săptămâna trecută, care a bulversat oraşul”.

Florin Popa a adăugat că „primarul se va întoarce la lucru atunci când va fi pe deplin refăcut” şi că, până atunci, „va avea loc o întâlnire  cu dumnealui şi vom stabili care sunt măsurile care se impun”. La întâlnire vor participa cei doi viceprimari – Nicuşor Ciumacenco, Mircea Cristea şi city-managerul Florin Popa. „Fiecare are atribuţiile sale, nu ne suprapunem, ne completăm”, a încheiat Florin Popa.

Citit 1012 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.