Scrieţi-le parlamentarilor: Colegiul nr.3 - Carmen Axenie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputata PD-L Carmen Axenie îi reprezintă în Parlamentul României pe gălăţenii din Colegiul nr. 3 care cuprinde localităţile: Barcea, Costache Negri, Drăgăneşti, Fundeni, Griviţa, Iveşti, Lieşti, Pechea şi Umbrăreşti. 

Deputata are un birou parlamentar la Lieşti şi unul la Pechea. La Pechea, biroul parlamentar este în zona centrală, lângă piaţă, în sediul PD-L.

La Lieşti, cabinetul deputatei Axenie, situat lângă oficiul poştal, în staţia Romtelecom, este deschis zilnic, de la 10.00 la 14.00.

Deputata Carmen Axenie are program de audienţe la Pechea în prima şi a treia vineri din lună, iar în a doua şi a patra zi de vineri din lună la Lieşti.

În plus, cetăţenii din Drăgăneşti şi Barcea o pot găsi şi la sediul PD-L din Tecuci, sâmbăta de la 10.00 la 12.00. Îi pot scrie deputatei pe adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 755 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.