ABSURD DE GALAŢI/ Alba-neagra cu funcţii publice

ABSURD DE GALAŢI/ Alba-neagra cu funcţii publice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde pe care autorităţile locale ori se fac că nu le văd ori, de-a dreptul, le întreţin. Aşa cum se întâmplă în acest moment cu una dintre cele mai importante funcţii din administraţia locală: cea de viceprimar.

Cel mai fierbinte subiect al săptămânii trecut n-a fost căldura oraşului, nici faptul că străzile şi trotuarele crapă sau ni se afundă sub picioare, ci postul de viceprimar, despre care toată lumea ştia că a fost lăsat liber prin demisia depusă, în decembrie anul trecut, de conservatorul Radu Cosca. Numai că, atunci când şi-a anunţat public demisia, măcinat de zbuciumul lăuntric de a nu fi putut face nimic din această poziţie, Radu Cosca a uitat să spună un mic amănunt: că mai întâi pleacă în concediu şi apoi demisionează. Adică un fel de "Adio, dar (mai) rămân cu tine!".

E drept, legal, orice om are voie să se bucure de concediu, numai că ar fi bine ca la sfârşitul lui să-şi reia îndatoririle, mai ales când e plătit din bani publici. Radu Cosca şi le-a reluat, dar nu ştie pentru cât timp, pentru că nu a hotărât dacă rămâne viceprimar sau doar consilier, dacă pleacă, dacă mai stă şi pe ce poziţie. Toată "frăsuiala" asta politico-administrativă, din ciclul "Mai nu vrea, mai se lasă", are un iz penibil de joc de-a "alba-neagra", numai că miza e pe bani publici. Absurd, dar adevărat!

Citeşte şi: ABSURD DE GALAŢI/ Primăria plăteşte un ŞOFER, dar nu i-a dat şi MAŞINĂ

Citit 1641 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Februarie 2015 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.