PRIMĂRIA investeşte în echipamente/ Gospodărire Urbană îşi măreşte numărul de UTILAJE

PRIMĂRIA investeşte în echipamente/ Gospodărire Urbană îşi măreşte numărul de UTILAJE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi achiziţionează mai multe utilaje şi echipamente care vor fi folosite pentru activitatea societăţii Gospodărire Urbană, printre care echipament de transport şi produse auxiliare de transport, echipamente de grădinărit, camioane cu platformă şi basculantă, maşini-unelte pentru prelucrarea lemnului, maşini şi echipamente pentru construcţii.

„Au fost atribuite cinci loturi din cele şase. Pentru una din licitaţii nu s-a prezentat nimeni. Utilajele sunt împărţite pe loturi fiindcă sunt categorii diferite de utilaje, care nu se pot achiziţiona de la o singură firmă”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu.

Beneficiarul utilajelor, Gospodărire Urbană, nu are date încă despre caracteristicile tehnice ale utilajelor pe care le vor primi, pentru că încă nu au ajuns în parcul auto propriu.

„Noi avem o listă întreagă de utilaje de care avem nevoie. Primăria achiziţionează după cum poate şi după cum le găseşte. Cel puţin pentru utilajul acela de scos cioate, PRB, achiziţionat anul trecut, am aşteptat mult timp, pentru că Primăria nu găsea PRB-ul cu caracteristicile necesare nouă”, ne-a explicat purtătoarea de cuvânt a societăţii Gospodărire Urbană, Daniela Stroia. Contractele pentru cele cinci loturi au fost atribuite societăţilor Metalsim Company SRL, Global Tech SRL, Costa Utilaje şi Alien Concept SRL, iar valoarea totală a contractelor este de 1.012.761 lei.

Citeşte şi: Anul acesta PLANTĂM şi noi ceva în Galaţi? Sau ne va lua şi primăvara pe nepregătite...

 

Citit 1445 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Februarie 2015 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.