Boldea, în luptă cu Chebac

Boldea, în luptă cu Chebac
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deputatul PD-L Mihail Boldea vrea să-l dea în judecată pe preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac şi să-i ceară 1 leu despăgubire * Chebac declară că are documente pentru afirmaţiile pe care le-a făcut *

Deputatul PD-L Mihail Boldea a anunţat marţi că îl va acţiona în instanţă pe preşedintele Consiliului Judeţului (CJ) Galaţi, Eugen Chebac. Aceasta, după consultarea cu Organizaţia PD-L Galaţi.

Motivul invocat: „aberaţiile” preşedintelui la ultima şedinţă a CJ vizavi de implicarea avocatului în procesele fostei directoare de la Protecţia Copilului, Marinela Dobrea. Avocatul a declarat că a „vizionat” „circul” de la şedinţă că PD-L, transmis în direct de o televiziune, unde a văzut că i s-a reproşat:  „Boldea  apără clanul Dobrea – ca să citez din marii incompetenţi ai Galaţiului!”

Mai mult, Boldea a spus-o clar ieri: preşedintele Chebac „nu este partenerul nostru de coaliţie, ci pur şi simplu este adversarul nostru politic la Galaţi!” Dacă oficial încă se mai merge pe coaliţia de guvernare şi în judeţ la noi, Boldea a spus ieri că Galaţiul „este singurul judeţ din România” în care alianţa de guvernare nu funcţionează, PD-L fiind practic în opoziţie.

Avocatul a folosit ieri şi cuvinte numai bune într-un proces de calomnie, spunând că preşedintele CJ „dă dovadă de o incompetenţă deosebită, atât în gestionarea problemelor administrative ale judeţului, cât şi în interpretarea oricărui act de natură politică”.

Boldea a anunţat că se va apăra singur, dar i-a recomandat lui Chebac să-şi ia un avocat din alt oraş, căci „aici nu găseşte unul mai bun ca mine!” Despăgubirile pe care le va cere vor fi de 1 leu. N-a fost foarte clar dacă avocatul nu se referea cumva la un leu în carne şi oase; dar leii de la zoo sunt tot în subordinea CJ, cu pădure cu tot…

Eugen Chebac: „Hoţului de hoţi i-e frică”

Preşedintele CJ Eugen Chebac n-a ridicat ieri glasul, dând puţin mai târziu o replică liniştită, în care a precizat, cu stenograma şedinţei în mână, că nu a folosit sintagma „clanul Dobrea”  şi că n-a spus la şedinţă  că PD-L este în opoziţie la Galaţi, ci consilierii PD-L s-au comportat de parcă „doresc să fie în opoziţie”.

Cât priveşte implicarea avocatului PD-L în procesele cu Protecţia Copilului, Chebac aduce ca probă semnătura lui Boldea pe scrisoarea  deschisă adresată conducerii CJ, „aceeaşi semnătură” care, în calitate de avocat, apare în procesele societăţilor aflate în relaţie cu Protecţia Copilului Galaţi şi cel al fostei directoare Marinela Dobrea, alături de ştampila cabinetului de avocatură Boldea. Iar deputatul nu are prin lege,  dreptul, să-şi exercite activitatea ca avocat.

„Faptul că nu aş gestiona bine problemele judeţului este numai în opinia dânsului”, a răspuns, la fel de paşnic, atacului PD-L-istului. Singura replică dură, la acuzaţiile deputatului privind viitoarele fraudări ale alegerilor europarlamentare de către PSD Galaţi:

Va începe lupta în Justiţie?

„Dl Boldea se crede cel mai bun avocat din Galaţi, dar şi Consiliul are o echipă de 17 jurişti, care îi apără interesele şi acordă asistenţă juridică primăriilor din judeţ”, a mai spus Chebac, care abia aşteaptă să fie chemat în instanţă. „Chiar îl aştept. Pentru că atunci voi scoate şi eu alte documente, care îmi vor fi puse la dispoziţie de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului”.

Ne întrebăm de ce abia atunci vor fi scoase „documente”?!

Citit 1773 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.