Ce le-a transmis preşedintele Klaus Iohannis celor care veghează la respectarea legii la Galaţi

Ce le-a transmis preşedintele Klaus Iohannis celor care veghează la respectarea legii la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prefecţii din toată ţara, dar şi şefii instituţiilor din teritoriu aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne au participat, luni, la şedinţa de evaluare a activităţii MAI pentru anul 2014, în sistem de videoconferinţă.

Prezent la şedinţa de bilanţ a ministerului, preşedintele Klaus Iohannis le-a spus reprezentanţilor MAI că „creşterea gradului de siguranţă publică şi întărirea fenomenului de securitate în rândul cetăţenilor trebuie să fie prioritare pentru anul 2015”, şeful statului afirmând totodată că „la baza activităţii ministerului trebuie aşezată cu fermitate ideea că nimeni nu este mai presus de lege”.

Alături de preşedintele României, la şedinţa de bilanţ a MAI a participat, printre alţii, şi Laura Codruţa Kovesi, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care a precizat că în 2014 numărul sesizările către DNA a crescut cu peste 50 la sută, faţă de anii anteriori. Totuşi, şefa DNA a ţinut să atragă atenţia asupra faptului că „una din vulnerabilitati, atât la DNA, cât şi la MAI o reprezintă corectidudinea celor care lucrează în aceste structuri. De aceea este important ca măsurile preventive să fie implementate cât mai repede”.

La finele videoconferinţei, prefectul de Galaţi, Dorin Otrocol, a ţinut să îi felicite pe reprezentanţii MAI pentru activitate şi să le mulţumească pentru colaborare.

Citit 1907 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2015 13:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.