ATENŢIE pe unde circulaţi! O NOUĂ GROAPĂ, capcană pentru şoferi şi pietoni

ATENŢIE pe unde circulaţi! O NOUĂ GROAPĂ, capcană pentru şoferi şi pietoni
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

O nouă groapă le face zile fripte şoferilor şi pietonilor gălăţeni. Cel mai probabil, noul crater, aflat la doi paşi de supermarketul Lidl din Micro 18, a fost produs de o surpare. Dacă însă ziua oamenii o pot detecta cu uşurinţă, după lăsarea serii, groapa, nemarcată şi nesemnalizată, este destul de greu de observat, astfel că un incident nefericit se poate produce oricând.

Un cititor ne-a transmis mai multe fotografii, iar „Viaţa liberă” a sesizat autorităţile pentru a repara porţiunea de asfalt. Atât reprezentanţii Primăriei, cât şi directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu, ne-au spus că vor lua măsuri pentru îngrădirea şi semnalizarea gropii, cât şi pentru a repara porţiunea distrusă de asfalt.

„Nu rămâne nicio sesizare căreia să nu îi dăm curs. Voi lua legătura cu şefa secţiei Construcţii şi, până vom afla care este cauza, vom interveni pentru a o marca. Cei de la Apă Canal vor fi sesizaţi pentru a vedea dacă au o avarie la una dintre reţele. Dacă este însă o tasare naturală sau surpare, vom interveni noi direct. Cert este că această problemă va fi rezolvată”, ne-a spus directorul Ecosal.

Citit 3000 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 August 2015 11:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.