PSD Galaţi anunţă „victoria clară” a lui Dragnea. Social-democratul, votat de 98,2 la sută dintre membrii partidului

PSD Galaţi anunţă „victoria clară” a lui Dragnea. Social-democratul, votat de 98,2 la sută dintre membrii partidului
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Liviu Dragnea, singurul candidat pentru şefia PSD la nivel naţional, a reuşit să obţină în judeţul Galaţi 98,2 la sută dintre voturile membrilor de partid. Anunţul a fost făcut, luni, 12 octombrie, de către purtătorul de cuvânt al filialei gălăţene a partidului, Claudiu Brînzan.

„Scrutinul intern pentru alegerea preşedintelui Partidului Social Democrat, desfăşurat ieri, s-a încheiat în judeţul Galați cu victoria clară a actualului preşedinte interimar, dl. Liviu Dragnea. Astfel, Liviu Dragnea a primit 17.187 de voturi, reprezentând 98,2 la sută dintre membrii PSD din judeţul Galaţi”, a transmis Claudiu Brînzan.

Potrivit acestuia, în judeţul Galaţi, la alegerile PSD au fost aşteptaţi 18.800 de membri de partid, dintre care 2.900 din municipiul Tecuci şi 4.000 din municipiul Galaţi. Prezenţa la vot a fost de 93,5 la sută din cei înscrişi pe listele de vot, respectiv, 17.616 social-democraţI. „Congresul PSD din 18 octombrie va valida alegerea noului preşedinte al partidului şi îi va alege pe preşedintele executiv şi pe vicepreşedinţi. La Congres va participa şi o delegaţie formată din 101 membri ai Organizaţiei Judeţene PSD Galaţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD.

Citit 1324 ori Ultima modificare Luni, 12 Octombrie 2015 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.