Chinezii care vor să CONSTRUIASCĂ LOCUINŢE în Galaţi s-au întâlnit cu primarul

Chinezii care vor să CONSTRUIASCĂ LOCUINŢE în Galaţi s-au întâlnit cu primarul
Evaluaţi acest articol
(40 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, s-a întâlnit, ieri, cu reprezentanţii China Civil Engieneering Construction Corporation (CCECC), una dintre cele mai importante companii asiatice în domeniul construcţiilor civile şi de infrastructură, care a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 3,28 miliarde de dolari.

Întâlnirea vine după ce, printr-o scrisoare de intenţie, CCECC şi-a manifestat intenţia de a încheia un parteneriat în vederea dezvoltării unui amplu complex rezidenţial de blocuri de apartamente ieftine şi sociale. Condiţia era ca municipalitatea să pună la dispoziţie terenul necesar construcţiei şi infrastructura de servicii, urmând ca firma să ofere finanţarea necesară, planurile construcţiei, asistenţa tehnică şi construcţia propriu-zisă a blocurilor de apartamente. "Noi vom finaliza integral proiectul şi vom livra locuinţele la cheie, cu finisajele şi dotările la nivelul de calitate agreat cu municipalitatea”, se arăta în document.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei, Marius Stan le-a prezentat afaceriştilor chinezi cele mai importante proiecte de infrastructură pe care Galaţiul vrea să le dezvolte, prioritare fiind traversarea Dunării şi centura oraşului, dar şi proiecte privind construcţia de locuinţe rezidenţiale pentru tineri, la preţuri avantajoase. Reprezentanţii companiei chineze şi-au exprimat interesul faţă de toate proiectele expuse, pe care le vor prezenta conducerii concernului şi finanţatorilor care susţin proiectele companiei.

Reprezentanţii CCECC au precizat că vor reveni la Galaţi pentru a prezenta proiectele pe care conducerea companiei chineze şi finanţatorii acesteia sunt dispuşi să le susţină şi să le implementeze pe termen mediu şi lung în oraşul nostru.

Citit 1869 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2015 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.