Program de plombări şi peticeli: Unde şi ce repară ECOSAL, săptămâna aceasta

Program de plombări şi peticeli: Unde şi ce repară ECOSAL, săptămâna aceasta
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Potrivit programării lucrărilor de întreţinere şi reparaţii ale Primăriei, străzile ce vor fi reparate prin plombări săptămâna aceasta sunt Mihail Kogălniceanu, Furnaliştilor, Cluj şi Mihai Eminescu. Angajaţii Ecosal vor continua amenajarea rampei pentru persoane cu dizabilităţi de pe Traian Vuia, de la trecerea de pietoni din zona blocului L10, dar şi reparaţiile accidentelor de teren din carosabilul Bulevardului Dunărea, în zona blocurilor A12 – A9, din strada Basarabiei, la intersecţia cu strada Anul Revoluţiei, pe Domnească, la intersecţia cu strada Basarabiei, unde există o tasare, dar şi pe carosabilul Siderurgiştilor, pe banda II (din strada Gheorghe Doja spre Casa Roşie).

În Micro 17, în zona blocului O, în faţa Poştei, va fi montată o gură scurgere, iar pe Bravilor se va lucra în continuare la pavaje.

Săptămâna aceasta, potrivit programului Primăriei, angajaţii Ecosal trebuie să repare următoare trotuare: în Micro 17, pe strada Cosminului, în zona blocului F3A, în Valea oraşului, pe strada Portului, în zona bloc Siret, şi, nu în ultimul rând, pe strada Laminoriştilor, în zona Şcolii nr.29. Angajaţii Ecosal au programate lucrări de reparaţii şi la două dintre parcările din oraş: de pe strada Zidarilor şi de pe Laminoriştilor.

Potrivit informării Ecosal, săptămâna trecută, au fost finalizate lucrări punctuale, ce ţin de plombări sau reparaţii accidente de teren, pe strada Nae Leonard, George Enescu, Siderurgiştilor, la intersecţia cu strada Anghel Saligny, zona linii de tramvai, strada Cercului, la intersecţia cu strada General Eremia Grigorescu, zona bloc J3, şi în Micro 17, pe strada Cosminului, în zona blocurilor F3, F3A, F5A, F7.

Citit 1524 ori Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2015 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.