CE AU DE VOTAT ALEŞII GĂLĂŢENI/ Investiţii, vânzări şi lemne de foc

CE AU DE VOTAT ALEŞII GĂLĂŢENI/ Investiţii, vânzări şi lemne de foc
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Extinderea iluminatului public, o centrală termică pentru sediul Poliţiei Locale, reparaţii capitale la Pasajul "Dunărea", modernizarea Parcului "Eminescu" şi a străzii Leonida Zamfirescu sunt printre cele mai importante investiţii ajunse astăzi, 27 octombrie, pe masa aleşilor locali.

Valoarea totală a acestora depăşeşte 21 de milioane de lei, iar consilierii le-ar putea aproba în această şedinţa ordinară. Spunem „ar putea” pentru că, iniţial, ele ar fi trebuit să fie aprobate la şedinţa extraordinară din 12 octombrie, dar în acea întrunire nu au mai apărut pe ordinea de zi.

Tot astăzi, aleşii ar putea decide vânzarea a patru terenuri, dar şi ajutorul de urgenţă constând în lemne de foc pentru sezonul rece 2015-2016.

Pe ordinea de zi se mai află constituirea unei comisii mixte de analiză privind situaţia unor imobile retrocedate, pentru care Primăria plăteşte chirie: Maternitatea „Buna Vestire”, Colegiul „Cuza” şi Grădiniţa „Cristal”.

Totodată, comisia va analiza şi situaţia imobilului de pe strada Eroilor nr. 14, în care şi-a desfăşurat activitatea Teatrul de Păpuşi "Gulliver" înainte de a deveni o secţie a Teatrului Dramatic. Comisia va stabili în ce măsură acele clădiri ar putea fi cumpărate.

Citit 1998 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2015 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.