Afaceri în familie: Soţia directorului ECOSAL şi-a deschis restaurant

Afaceri în familie: Soţia directorului ECOSAL şi-a deschis restaurant
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

După modelul altor oameni din administraţia publică, soţia şefului Ecosal, Ionuţ Pucheanu, şi-a deschis restaurant, dar nu la Galaţi, ci la Bucureşti. De aici s-a ajuns ca partenerii din viaţa privată să devină parteneri şi în afaceri. Firma care administrează restaurantul, C House Lounge Cafe SRL, şi la care soţia şefului Ecosal, Mirela Pucheanu, deţine 33 la sută din capitalul social, a încheiat un contract pentru recondiţionarea unor uşi cu Ecosalul.

„Într-adevăr, poate din punct de vedere moral ar fi trebuit să evit o astfel colaborare între o societate în care soţia are nişte părţi sociale şi o instituţie pe care eu o conduc. Singurul lucru pe care, într-adevăr, Ecosalul l-a realizat, pentru că a existat o relaţie comercială, a fost îndepărtarea vopselii de pe 10 uşi şi aplicarea uneia noi. Pentru toate acestea există deviz de lucrări, există factură, chitanţă, care să poată demonstra că din această relaţie comercială Ecosal nu a ieşit în pierdere, ba, mai mult, a înregistrat profit”, ne-a declarat Ionuţ Pucheanu. Contractul încheiat între membrii familiei Pucheanu are o valoare de 2.798 de lei.

Întrebat de unde a avut familia Pucheanu banii necesari deschiderii unui restaurant în centrul capitalei, având în vedere că salariul şefului Serviciului nu ar depăşi 3.000 de lei şi nici salariul unei educatoare (profesia soţiei) nu e prea mare, potrivit directorului Ecosal, investiţia a putut fi realizată prin intermediul părinţilor acesteia.

„Familia soţiei este una cu o stare financiară destul de bună. Dacă dumneavoastră sau un alt organ de anchetă vrea să i se pună la dispoziţie provenienţa şi modul în care a fost finanţată o astfel de investiţie, cu dragă inimă vi le pun la dispoziţie. Sincer, banii sunt dintr-o donaţie de la părinţii soţiei. A găsit de cuviinţă, a vrut să intre în antreprenoriatul privat. Asta înseamnă că s-a retras din învăţământ”, ne-a declarat directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu.

Citit 18397 ori Ultima modificare Luni, 07 Decembrie 2015 01:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.