Amânate pentru vara viitoare/ Proiecte sociale în prelungiri

Amânate pentru vara viitoare/ Proiecte sociale în prelungiri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Trei proiecte cu un puternic impact social, Centrul de zi pentru copii cu autism, modernizare Centru Multifuncţional de Servicii Socio-Medicale pentru Persoane Vârstnice şi Centrul Multifuncţional Help – Modernizare Cantina de Ajutor Social Galaţi, ar fi trebuit să fie gata la finele acestui an, dar nu vor fi!

Aleşii locali au aprobat data de 30 iunie 2016 ca zi limită de finalizare a acestor investiţii, dată care, dacă nu va fi respectată, ne va obliga să restituim toţi banii europeni primiţi pentru implementarea lor. Decizia aduce şi costuri suplimentare din partea noastră. Astfel, pentru centrul dedicat copiilor cu autism, Consiliul Local Galaţi va suporta o sumă estimată de 960.289 de lei cu TVA, sumă necesară finalizării proiectului, care va fi acoperită din surse proprii şi care va fi introdusă în bugetul municipiului Galaţi pe anul 2016.

În acelaşi buget va fi prinsă şi suma de estimată de 118.488 de lei fără TVA, la care se adaugă suma de 28.437 lei reprezentând TVA, necesară finalizării centrului multifuncţional.

Pentru proiectul european care transformă Cantina de Ajutor Social în Centrul Multifuncţional Help, s-a acceptat suportarea de către Consiliul Local Galaţi a sumei estimate de 207.000 lei cu TVA, sumă care nu va fi decontată din fonduri europene şi care va fi introdusă în bugetul municipiului Galaţi pe anul 2016.

Citit 1523 ori Ultima modificare Duminică, 20 Decembrie 2015 16:59

3 comentarii

 • postat de Sanitar
  Luni, 21 Decembrie 2015 17:44
  109.102.89.***
  D-na "boagiu", mai puneti totusi si alte poze, ca incepem sa credem ca in Galati sistemul de asistenta sociala inseamna numai cantine ultra-utilate (...) !!!
  1
  4
  Raportează
 • postat de Felcerul comunal
  Luni, 21 Decembrie 2015 17:28
  109.102.89.***
  Aoleu, dupa ce am dat "enter" am vazut ce gafa am facut!!! SCUZE!!! Politica asta ne-a intrat si in cele mai simple gesturi si ganduri !!!
  2
  3
  Raportează
 • postat de Felcerul comunal
  Luni, 21 Decembrie 2015 17:25
  109.102.89.***
  Doamna Anca Boagiu, va citesc articolele si sunt unul din cei care va apreciaza! Cred insa ca ii luati painea de la gura lui Remus. Fie! Va supun si d-voastra o tema (daca tot v-ati legat de domeniu): stiti ca la Centrul Multifunctional nu au canalizare la ghiuveta?- adica vasele se spala in ghiuveta, dedesupt este o galeata si zoile se arunca in curte din cand in cand? Sau ca dr. Filote, care este si manager , nu a mai fost in sectii de cateva luni, mai ales ca este asa de bun "specialist "incat nici nu are drept de eliberare de retete!!! Ca sa nu mai spun ca trebuia sa iasa la pensie dar mananca din doua troace(ca doar se poarta!) Are insa o mare calitate: este un adevarat "yes-man"
  2
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.