Ruptură oficială: Consilierul Dorin Butunoiu a fost exclus din partid

Ruptură oficială: Consilierul Dorin Butunoiu a fost exclus din partid
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, consilierul judeţean PSD Dorin Butunoiu a fost exclus din partid. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei din 30 ianuarie 2016 a Comitetului Executiv Municipal al PSD Galaţi, după ce consilierul anunţase deja că dorește să părăsească partidul şi s-a înscris în Mişcarea Populară (MP).

„Au fost discutate recentele apariţii publice ale domnului Dorin Butunoiu, referitoare la unii colegi de partid, la unele decizii luate la nivelul conducerii partidului, precum şi la intenţia acestuia de a se înscrie în altă formaţiune politică. În urma dezbaterilor şi ale luărilor de cuvânt ale membrilor Comitetului Executiv Municipal al PSD, s-a hotărât supunerea la vot a propunerii excluderii d-lui Dorin Butunoiu din rândurile membrilor PSD Galaţi. În unanimitate de voturi,

Comitetul Executiv Municipal al PSD Galaţi a hotărât excluderea din partid a domnului Butunoiu”, arată comunicatul PSD.

Dorin Butunoiu a fost Preşedinte al TSD Galaţi, iar în prezent ocupă funcţia de Preşedinte al ATOP Galaţi, precum şi funcţia de consilier judeţean.

Consilierului judeţean a criticat frecvent, de un an încoace, activitatea preşedintelui CJ şi a colegului său de partid, Nicolae Bacalbaşa.

Citit 4663 ori Ultima modificare Duminică, 31 Ianuarie 2016 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.