Vrei să lucrezi la stat? Instituţiile publice gălăţene au scos la concurs zeci de posturi

Vrei să lucrezi la stat? Instituţiile publice gălăţene au scos la concurs zeci de posturi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălăţenii care doresc să activeze în sectorul bugetar, dar nu ştiu cum şi de unde să afle ce posturi scot la concurs instituţiile publice, pot accesa platforma Guvernului posturi.gov.ro, care centralizează concursurile de angajare din toate judeţele ţării. Site-ul este accesibil oricui, iar navigarea este extrem de facilă, întrucât este nevoie doar să accesaţi secţiunea „posturi după judeţ” pentru a intra în posesia informaţiilor pe care le doriţi. De exemplu, ieri, în platforma Executivului, judeţul nostru figura cu nu mai puţin de 24 de anunţuri de angajare, în domenii precum administraţie publică, educaţie, sănătate, cultură şi nu numai. Printre ultimele anunţuri făcute publice figurează postul scos la concurs de inspector de specialitate al Primăriei municipiului Galaţi, un post de asistent medical în cadrul Serviciului de Asistenţă Medicală al municipiului Galaţi, un altul de bibliotecar la Valea Mărului, alte două posturi de inspector şi referent în cadrul Primăriei din Cavadineşti, dar şi un post de îngrijitor pentru Şcoala Gimnazială „Sfântul Grigorie Teologul” din Galaţi.

Anunţurile prezintă în detaliu postul pentru care acestea au fost create, modalitatea de aplicare şi informaţii despre dosarul de concurs, astfel încât fiecare candidat sa obţină maximum de informaţii despre postul căutat şi să aibă posibilitatea de a-şi pregăti dosarul propriu cât mai temeinic.

Iniţiativa reprezintă continuarea proiectului PublicJob.ro, lansat în 2012 şi coordonat de către Cristian Botan, în prezent consilier pentru transparenţă în administraţia publică. Proiectul a reprezentat primul efort de acest gen de la noi din ţară, indexând toate posturile publice.

Citit 3274 ori Ultima modificare Duminică, 07 August 2016 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.