Spital judeţean mutat în cartierul ANL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi după-amiază, 23 iulie, la Casa Căsătoriilor, va avea loc şedinţa Consiliului Local Galaţi. Pe ordinea de zi se află nu mai puţin de 32 de puncte.

Ultimul, dar în nici un caz cel din urmă punct de pe ordinea de zi – înainte de aprobarea unor PUD-uri – se referă la primul pas pe care administraţia locală gălăţeană îl face în vederea construirii unui nou spital judeţean (!?) în cartierul Dimitrie Cantemir.

Astfel, Consiliul Local Galaţi va transmite un teren de 7,5 hectare, din cartierul Dimitrie Cantemir, în proprietatea publică şi administrarea Ministerului Sănătăţii. În cartierul Dimitrie Cantemir urmează să se construiască un spital judeţean nou, ce va fi administrat de Ministerul Sănătăţii şi care va putea asigura servicii sanitare atât gălăţenilor, cât şi brăilenilor.

Reamintim că în timpul mandatului trecut, ministrul de atunci, Eugen Nicolăescu, intenţiona construcţia în ţară a spitalelor regionale şi judeţene de urgenţă, unul din acestea urmând să se ridice la Galaţi. La acel moment, autorităţile locale – CJ, primăria şi Prefectura – au colaborat, identificând şi locaţia viitorul spital – la ieşirea din Galaţi spre Vânători. Acum însă, proiectul s-a mutat … în cartierul ANL Dimitrie Cantemir.

Citit 783 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.