Cel mai influent edil al PNL ameninţă cu DEMISIA. ”Primarii contează doar o dată la patru ani?”

Cel mai influent edil al PNL ameninţă cu DEMISIA. ”Primarii contează doar o dată la patru ani?”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

După desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare, primarii din PNL se revoltă împotriva şefilor partidului şi le cer liderilor de la Galaţi să le ofere reprezentativitate în structurile de conducere, pentru a putea contribui la luarea deciziilor importante în partid. Primarul comunei Şendreni, Paul Cristea, cel mai influent edil liberal din judeţul Galaţi şi liderul Ligii Aleşilor Locali, a anunţat că îşi dă demisia din toate funcţiile de conducere pe care le deţine în PNL dacă primarii nu vor fi cooptaţi la vârf, acolo unde se iau deciziile importante la nivelul filialei gălăţene.

„Eu am transmis demisia verbală. În cazul în care nu se va materializa solicitarea, voi depune şi demisia scrisă. De obicei, noi, primarii, suntem soldaţi disciplinaţi, dar avem şi noi un cuvânt de spus. Contăm doar o dată la patru ani, când sunt alegeri şi toată lumea are nevoie de noi? Eu am discutat cu colegii (n.r. edilii PNL) şi ne-am propus să avem primari în forurile de conducere. De acum va trebui să învăţăm din greşeli şi să ne luăm soarta în propriile mâini. Funcţia de primar este una dintre cele mai solicitante şi riscante”, ne-a spus primarul comunei Şendreni, Paul Cristea.

În replică, deputatul Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi, şi-a luat angajamentul că "vom solicita Biroului Permanent Naţional ca, în locul celor care s-au retras, să propună primari. Am totdeauna deschidere pentru primari, consider că sunt vârful de lance al partidului, principalii vectori".

Citit 5030 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2023 21:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.