Mircea Toader are „barou” în familie

Mircea Toader are „barou” în familie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dat în judecată de fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, liderul grupului PD-L din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, poate apela cu încredere la sfaturile micului „barou” din familie, având în vedere că şi soţia şi fiica sa sunt avocate. De altfel, soţia deputatului, avocata Domnica Toader, a aflat despre acţiunea lui Tăriceanu chiar din paginile „Vieţii libere”.

După cum v-am informat, Tăriceanu a făcut plângere penală împotriva lui Toader, pentru afirmaţii calomnioase la adresa sa în dosarul Sterling. Ex-premierul îl acuză pe Toader de fals şi denunţ calomnios. Ieri, l-am contactat pe deputatul Mircea Toader pentru a-l întreba cum comentează gestul fostului prim-ministru de a-l da în judecată.

„Mă pufneşte şi râsul; cred că este o chestiune mediatică procesul în sine. Sunt curios dacă m-a dat în judecată pe penal sau pe civil. Pe penal nu cred că poate,  fiindcă nu există un denunţ, este o solicitare la nivelul grupului parlamentar făcută în Camera Deputaţilor şi chiar dacă ar fi o chestiune care l-ar deranja, orice declaraţie politică este imună din punct de vedere al sancţiunii”.

„Trebuie să ştie că DIICOT a început procedurile preliminare pentru o anchetă penală privind infracţiuni contra siguranţei naţionale pe cazul Sterling. Şi în condiţiile acestea, cred că nu poate să se derobeze premierul faţă de tot ce s-a întâmplat acolo”, ne-a declarat Toader.

Deocamdată, democrat-liberalul nu a cerut sfaturi juridice soţiei, dar ia în calcul acest aspect. „S-ar putea să câştig din proces mai mult decât crede Tăriceanu”, ne-a mai declarat, optimist, deputatul.

Citit 1485 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.