A demisionat "bărbăteşte" doar verbal | Nicuşor Ciumacenco nu a renunţat oficial la şefia PNL

A demisionat "bărbăteşte" doar verbal | Nicuşor Ciumacenco nu a renunţat oficial la şefia PNL
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

După ce a ratat şi şansa de a deveni parlamentar, Nicuşor Ciumacenco a anunţat, pe 16 decembrie, că demisionează de la şefia Organizaţiei Municipale a PNL Galaţi. „Îmi asum bărbăteşte rezultatul prost din urmă cu câteva zile şi-mi prezint demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Galaţi. Consider că, dacă iubesc acest partid, la fel ar trebui să procedeze toţi cei care au condus aceste alegeri, în frunte cu Victor Paul Dobre”, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, politicianul, care s-a plâns totodată că la alegerile parlamentare a fost obligat să gireze „o listă în fruntea căreia se afla un om (Victor Paul Dobre n.r.) care nu vrea să înţeleagă că nu mai este demult apreciat de gălăţeni”.

Numai că... surpriză! La aproximativ trei săptămâni de la anunţul acestuia, Organizaţia Municipală a PNL este condusă tot de Nicuşor Ciumacenco, deoarece, potrivit unor surse liberale, consilierul local s-a rezumat la a demisiona „bărbăteşte” doar verbal, fără să depună un document oficial în acest sens la partid.

Întrucât mai multe voci din PNL îl acuză pe consilierul local că a jucat teatru şi că de fapt nici nu a intenţionat să părăsească şefia partidului, ci doar să-l determine pe deputatul Victor Paul Dobre să renunţe la fotoliul de preşedinte al Organizaţiei Judeţene, l-am întrebat pe Nicuşor Ciumacenco dacă s-a răzgândit şi ce planuri politice de viitor mai are.

„O să-mi prezint demisia şi în scris, dacă este nevoie. Eu am anunţat că demisionez şi am considerat că este de ajuns. Momentan, nu mă mai pasionează politica. Am nevoie de o pauză. Pot spune sigur că la alegerile următoare nu voi mai candida la nicio funcţie”, ne-a declarat, la finele săptămânii trecute,ciumace Nicuşor Ciumacenco, lăsând totodată de înţeles că nu ar fi exclus să renunţe la mandatul de ales municipal. Să îl mai credem?

Contactat telefonic, deputatul Victor Paul Dobre, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, spunându-ne că, momentan, se află în concediu de odihnă.

Citit 4690 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2017 10:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.