Peste 400 de gălăţeni au PRIMIT BANII pentru echipamente de ÎNCĂLZIRE de la Primărie. Se pregătesc noi dispoziţii de plată

Peste 400 de gălăţeni au PRIMIT BANII pentru echipamente de ÎNCĂLZIRE de la Primărie. Se pregătesc noi dispoziţii de plată
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Peste 400 din cei aproape 4.200 de gălăţeni care au solicitat, până la începutul acestei săptămâni, ajutorul financiar de 3.000 de lei de la municipalitate, pentru a-şi achiziţiona sisteme alternative pentru producerea apei calde şi căldurii, au primit banii necesari cumpărării echipamentelor pentru care au optat.

Reprezentanţii Primăriei ne-au declarat că, de marţea trecută, când autorităţile au dat drumul la „robinetul” cu ajutoare financiare, au fost semnate 414 dispoziţii de plată, ultima dintre acestea - pe data de 30 iunie. Conform estimărilor municipalităţii, astăzi ar urma să fie semnate alte 150 de dispoziţii de plată. În total, până ieri dimineaţă, nu mai puţin de 4.180 de gălăţeni, depuseseră cereri pentru a beneficia de ajutorul financiar de 3.000 de lei.

Reamintim că Primăria a început să facă plăţi pentru gălăţenii dornici să evadeze din sistemul centralizat de termoficare abia săptămâna trecută, după aproximativ două luni de aşteptare şi tergiversări, în care aleşii locali s-au "chinuit" să emită o serie de hotărâri legale.

Citit 9999 ori Ultima modificare Joi, 06 Iulie 2017 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.