Oraşul s-a umplut de gropi

Oraşul s-a umplut de gropi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

"Groapa supremă" - cum am putea boteza surparea apărută exact sub nasul Primăriei, pe trotuarul străzii Domnească - beneficia ieri de atenţia unei echipe de muncitori, dintre care unul intrase până la brâu în hăul căscat. Potrivit administraţiei locale, mai întâi a intervenit SC Apă Canal, la un branşament, apoi vor fi luate măsurile de astupare a gropii.

În context, Primăria Galaţi ne-a comunicat că a identificat şi semnalizat nu mai puţin de 11 accidente de teren, adică surpări şi tasări, apărute în urma ploilor abundente de săptămâna trecută. Autorităţile promit că vor interveni pentru remedierea fiecăreia dintre acestea.

Pentru că nu sunt convinse că au descoperit toate gropile şi nu le este simplu să acopere cu precizie întregul oraş, autorităţile îi invită pe cetăţeni să semnaleze accidente de teren: "Aş vrea să vă mulţumesc dumneavoastră, tuturor celor care ne-aţi sesizat aceste aspecte şi vă rog să o faceţi în continuare! În felul acesta, veniţi în sprijinul nostru şi putem interveni prompt. Se execută deja lucrări de reperații în mai multe zone semnalate, pentru a remedia situația cât mai repede cu putință", a scris primarul Ionuţ Pucheanu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Citit 2311 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2017 11:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.