Licitaţie pentru amenajarea târgului auto

Licitaţie pentru amenajarea târgului auto
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

„În curând, cei care vor dori să îşi vândă autoturismul sau cei care şi-au făcut o afacere din această activitate vor avea la dispoziţie un nou târg auto”, anunţă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

Municipalitatea a lansat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia târgului auto, care va fi amenajat pe strada Macului, în vecinătatea Parcării de TIR-uri, şi aşteaptă, până pe 12 octombrie, ofertele la contractul în valoare de 5.027.420 lei de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

„Târgul se va construi pe strada Macului (centura mică a oraşului). Acesta va avea spaţii de vânzare suficiente care vor putea fi utilizate şi în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pe lângă zona de vânzare maşini va exista şi una cu spaţii comerciale pentru piese auto şi evident şi o parcare încăpătoare pentru vizitatori. Prin această investiţie sperăm să îi convingem pe toţi cei care au maşini la vânzare că spaţiul public sau locurile de parcare, şi aşa puţine, nu sunt spaţii expoziţionale”, precizează edilul în postarea de pe Facebook.

Citit 2054 ori Ultima modificare Marți, 26 Septembrie 2017 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.