Licitaţie pentru refacerea intrării în Galaţi dinspre Tecuci

Licitaţie pentru refacerea intrării în Galaţi dinspre Tecuci
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

În vreme ce intrarea în Galaţi dinspre Brăila se schimbă pe zi ce trece, tocmai a fost lansată licitaţia pentru intrarea în oraş dinspre Tecuci. Valoarea estimată a contractului scos la bătaie de autorităţi este de 10.487.362 de lei fără TVA, şi vizează „Resistematizare strada Brăilei între bulevardul Dunărea şi intrarea în municipiul Galaţi (fost DN2B Tirighina)" – Tronson I cuprins între (intersecţia cu strada de acces către cartierul Barboşi) km 130+600 şi (Cimitirul Cătuşa) km 131+ 505, sector cu lungimea de 0,905 km.

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a explicat ce lucrări vor fi executate: „Urmează să fie refăcut complet segmentul de la Nalba până la intrarea în Galaţi. Vor fi realizate două sensuri giratorii, unul la Nalba pentru a facilita accesul conducătorilor auto care merg spre Barboşi sau pe Şoseaua de Centură spre Brăila. Al doilea sens giratoriu, cel de la intrarea în Galaţi, va fi redimensionat astfel încât să poată prelua traficul greu şi să fie fluidizată circulaţia. De asemenea se va extinde reţeaua de iluminat public, va fi refăcut trotuarul şi se va face o pistă pentru biciclişti”, a anunţat edilul.

Citit 5246 ori Ultima modificare Luni, 02 Octombrie 2017 01:05

5 comentarii

 • postat de george
  Joi, 28 Septembrie 2017 23:40
  5.13.243.***
  Dar cu ce culoare vrei sa vopseasca astia bordurile daca nu rosii, domnule @miu ? Se potriveste cu orasul, nu credeti?
  Sa vada toti cine sunt alesii orasului :))

  Pentru ce ii oferi DA domnule Ifrim primarului, ca nu am inteles deloc? Va place cumva cum arata spatiile verzi si iluminatul stradal, cum e transportul in comun, va plac gropile si gurile de canalizare de pe strazile principale, cum se respecta regulile in trafic, cati maidanezi se afla pe strazi, va place ca nu au apa calda mii de oameni (parintii mei incalzesc apa si se spala la lighean, si nu au avut niciodata datorii la intretinere), va place cum arata blocurile de pe toate strazile principale, ca te apuca depresia, sau va plac doar bordurile rosii si palmierii de la General?
  2
  4
  Raportează
 • postat de Marius Stan
  Joi, 28 Septembrie 2017 14:14
  5.13.219.***
  Un primar care promite... si nu realizeaza nimic ptr. acest oras
  RUSINICA
  6
  7
  Raportează
 • postat de Nicu Ifrim
  Joi, 28 Septembrie 2017 13:29
  91.208.234.***
  Intrarea dinspre Braila / Auchan incepe in sfarsit sa arate a intrare intr-un oras civilizat. Iar combinatia borduri rosii si gazon verde da viata zonei. Mai ramane ca politia locala sa amendeze bizonii care trec peste scuar.
  Bordurile suprainaltate nu vor mai permite transformarea pe timp de iarna a scuarului in parcare pentru masinile cocalarilor asa cum se intampla pe Otelarilor intre Dana si Magnus!
  Pentru ce a facut acolo domnul Primar si pentru reamenajarea spatiului verde de pe Otelarilor are de la mine trei de "DA"!
  Nu inteleg cum poate cineva sa regrete hidosenia aia de ancora...
  4
  9
  Raportează
 • postat de miu
  Joi, 28 Septembrie 2017 09:44
  80.97.203.***
  Postez aici din disperare: stie cineva cum va arata sensul giratoriu dinspre Auchan? Ca din ce se vede pana acum pare un MANELISM/COCALARISM urias, cu turnuletele acelea din jurul sensului giratoriu.

  Se mai poate face ceva? Uratenia aia are avize de la toate forurile? Sau o parere personala (proasta) a fost luata drept hotarate?

  Va rog, va implor, daca se mai poate face ceva, opriti uratenia aia (sa nu mai spun si de bordurile rosii suprainaltate care sunt soc si groaza!)
  28
  16
  Raportează
 • postat de Un sofer
  Joi, 28 Septembrie 2017 05:30
  5.13.219.***
  Promisiuni peste promisiuni ale domnului primar
  https://www.viata-libera.ro/politica-administratie/85185-contract-de-4-3-milioane-de-lei-intrarea-in-oras-se-schimba-prin-reconfigurarea-sensurilor-giratorii
  La începutul anului 2017, spunea intr-un articol VL ca se va realiza aceasta lucrare în 9 luni, acum spune ca lucrarea ... se liciteaza.
  22
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.