Judeţul Galaţi va fi ”un şantier” cu INVESTIȚII de 550 de milioane de euro

Judeţul Galaţi va fi ”un şantier” cu INVESTIȚII de 550 de milioane de euro
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, şi-a reafirmat angajamentul privind planurile de investiţii la nivelul judeţului. „Repet ce am spus şi în altă ocazie: în 2018, judeţul Galaţi va fi un şantier!”, a declarat Costel Fotea. El a precizat că, la nivelul CJ Galaţi, va fi realizată şi prezentată public o situaţie a proiectelor de investiţii avute în vedere – fie ele cu fonduri europene, cu fonduri de la bugetul de stat sau fonduri proprii - şi stadiul de realizare în care se află acestea.

„O să vedeţi că investiţiile în judeţul Galaţi, cele la care avem certitudinea sursei de finanţare, nu vor fi sub 550 de milioane de euro. Chiar ştiu ce spun! Din programul pe care l-am propus în 2016 cetăţenilor, credeţi-mă că nu sar niciun punct. Vor fi chiar multe obiective în plus faţă de cele pe care le-am propus deja”, a arătat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Declaraţia preşedintelui CJ a fost făcută jurnaliştilor la finalul şedinţei de consiliu de joi, 28 septembrie, în care unele dintre proiectele aflate pe ordinea de zi au avut ca temă o serie de investiţii importante. Vizate au fost lucrările de modernizare la Spitalul de Urgenţă Galaţi şi cele de la Spitalul de Pneumoftiziologie, dar şi proiectele privind Spitalul din Târgu-Bujor. De asemenea, CJ va prelua şi mult aşteptata realizare a unui nou Muzeu de Arte Vizuale, o veste bună fiind şi semnarea contractului privind reabilitarea Casei Cuza.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 12819 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2017 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.