Judeţul Galaţi va fi ”un şantier” cu INVESTIȚII de 550 de milioane de euro

Judeţul Galaţi va fi ”un şantier” cu INVESTIȚII de 550 de milioane de euro
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, şi-a reafirmat angajamentul privind planurile de investiţii la nivelul judeţului. „Repet ce am spus şi în altă ocazie: în 2018, judeţul Galaţi va fi un şantier!”, a declarat Costel Fotea. El a precizat că, la nivelul CJ Galaţi, va fi realizată şi prezentată public o situaţie a proiectelor de investiţii avute în vedere – fie ele cu fonduri europene, cu fonduri de la bugetul de stat sau fonduri proprii - şi stadiul de realizare în care se află acestea.

„O să vedeţi că investiţiile în judeţul Galaţi, cele la care avem certitudinea sursei de finanţare, nu vor fi sub 550 de milioane de euro. Chiar ştiu ce spun! Din programul pe care l-am propus în 2016 cetăţenilor, credeţi-mă că nu sar niciun punct. Vor fi chiar multe obiective în plus faţă de cele pe care le-am propus deja”, a arătat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Declaraţia preşedintelui CJ a fost făcută jurnaliştilor la finalul şedinţei de consiliu de joi, 28 septembrie, în care unele dintre proiectele aflate pe ordinea de zi au avut ca temă o serie de investiţii importante. Vizate au fost lucrările de modernizare la Spitalul de Urgenţă Galaţi şi cele de la Spitalul de Pneumoftiziologie, dar şi proiectele privind Spitalul din Târgu-Bujor. De asemenea, CJ va prelua şi mult aşteptata realizare a unui nou Muzeu de Arte Vizuale, o veste bună fiind şi semnarea contractului privind reabilitarea Casei Cuza.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 12654 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2017 17:06

5 comentarii

 • postat de Aiurelile aiuritilor imbatati cu nimic
  Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 23:19
  82.78.126.***
  Care investitii? Care 550 milioane de euro? Bai nene voi sunteti cu capul? Voi cu asta va laudati? Si salariile tot vi le luati nu-i asa? Bai desteptilor din CJ dar una, doua investitii majore, din acelea care conteaza pentru Galati nu aveti de gand sa faceti? Pod, TUNEL PE SUB DUNARE, prastie de lansat peste Dunare, aeroport...chestii din astea, lucruri mari, importante nu stiti sa faceti? Dar salariile tot vi le luati nu? Si va mai numiti Consiliul Judetean GALATI? Dar cand draq a facut acest CJ din '89 incoace ceva bun, ceva interesant, ceva important pentru Judetul Galati? Ce ziceti? Raspunsul e NICIODATA? Corect, niciodata nu ati facut. Bai nene lasati vrajeala cu cifrele ca lumea nu-i proasta si puneti draq osul la treaba si CONSTRUITI NAIBII PROIECTELE MARI, IMPORTANTE, CELE CARE CONTEAZA CU ADEVARAT PENTRU GALATI, AICI IN GALATI...ca o sa ajungem naibii ca si galateni sa fim nevoiti sa ne mandrim (din cauza voastra netrebnicilor) cu pod la Braila, cu aeroport la Craiova si cu gara/autogara la Satu Mare, IN SCHIMB: NIMIC IN GALATI, NIMIC CONSTRUIT IN GALATI, netrebnicilor. Indiferent de partid, indiferent de culoarea politica puneti naibii osul la treaba si munciti in interesul galatenilor sin in interesul Galatiului, fiindca ei v-au votat, ei v-au dat posturile si lefurile alea grase si toate privilegiile, nu brailenii, nu craiovenii nu satmarenii. Pramatiilor. Ati ajuns sa va laudati cu cifre si nimic concret, nimic interesant, nimic care sa conteze cu adevarat pentru Galati. Galatiul a ramas si fara tunel si fara aeroport si fara autostrada, fara draq, fara lacu, fara macu. Voi sunteti intregi la minte?
  2
  20
  Raportează
 • postat de Junghiul din coasta ta
  Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 12:14
  93.122.248.***
  Judetul Galati va fi intradevar "un santier" cu furturi de pana la 550 milioane de euro
  5
  24
  Raportează
 • postat de marius
  Vineri, 29 Septembrie 2017 06:20
  5.13.195.***
  Spuneti presedintelui CJ sa mai iasa la plimbare cu masina spre Tecuci. Este nenorocire. Se merge bara la bara. Este nevoie de drum expres neaparat. De aici se vede de ce ne ocolesc investitorii.
  8
  22
  Raportează
 • postat de Ioana
  Vineri, 29 Septembrie 2017 03:32
  80.96.3.***
  Am murit de ras!
  12
  24
  Raportează
 • postat de Taranu Taran
  Joi, 28 Septembrie 2017 22:06
  93.122.249.***
  Sunt fericit ca se investeste in sanatatea cetatenilor (modernizari de spitale) dar sunt trist pentru ca nu se reasfalteaza drumul din centrul satului Plesa comuna Beresti Meria de la Scoala pana la marginea satului ce duce spre comuna Malusteni din judetul Vaslui , este foarte stricat asfaltul de foarte multi ani .
  7
  20
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.