UPDATE | Un drum judeţean închis şi alte două cu circulaţie îngreunată

UPDATE | Un drum judeţean închis şi alte două cu circulaţie îngreunată
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE, joi, 18 ianuarie 2018, ora 12,30 | Vântul puternic a afectat 51 de puncte de transformare şi şase linii de tensiune, iar mii de oameni au rămas fără curent electric. S-a intervenit punctual şi, la ora 12,00, mai erau doar 4.300 de abonaţi afectaţi din şase localităţi: Slobozia, Oancea, Roşcani, Blânzi, Corod şi Mihail Kogălniceanu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat faptul că, pe două sectoare de drum, DJ 251 - Blânzi - Cerţeşti şi DJ 251F - Drăguşeni - Corod, se circulă cu greutate, iar pe DJ 253, între Cudalbi şi Băleni, se acţionează cu mai multe utilaje pentru curăţarea carosabilului, timp în care porţiunea de drum este închisă circulaţiei autoturismelor.


Autocar cu 22 de turişti, BLOCAT între Băleni şi Cudalbi. 21 de localităţi sunt fără curent electric | Joi dimineață, 18 ianuarie 2018, din cauza vântului puternic, 21 de localități din județul Galați au rămas fără curent electric. În total este vorba despre 11.462 de abonați.

De asemenea, tot din cauza vremii nefavorabile, un autocar din Republica Moldova, cu 22 de pasageri îndreptați spre Germania, a rămas blocat pe drumul județean care leagă localitățile Cudalbi și Băleni. Se intervine la această oră pentru tractarea autocarului. Pasagerii nu sunt în pericol.

Conform autorităților, la ora 9,00, nu erau blocate sau închise drumuri, dar se circula în condiții de iarnă.

Șoferii sunt rugați să adapteze viteza și să păstreze distanța corespunzătoare între autoturisme.

În municipiu, toți subcontractorii Societății Publice Ecosal s-au pregătit, încă de miercuri seara, 17 ianuarie 2018, să intervină cu utilajele acolo unde a fost necesar, în conformitate cu varianta 3 de intervenție (pe zona prestabilită).

Pe parcursul nopții, s-a acționat în mod deosebit pe străzile principale și au avut loc intervenții și pe străzile din interiorul cartierelor.

În total, miercuri noaptea, 129 de utilaje au fost prezente pe străzile orașului și au fost împrăștiate 138 de tone de material antiderapant.

Pe parcursul zilei de joi, lucrătorii Ecosal vor interveni pentru curățarea zăpezii la nivelul trotuarelor și vor împrăștia material antiderapant în special în zona trecerilor de pietoni, a stațiilor de autobuz și a instituțiilor publice locale.

Până la ora 17,00, Galaţiul se află sub cod portocaliu de vânt puternic şi ninsori viscolite - CLICK AICI pentru detalii

Citit 9499 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.