Cum se CIRCULĂ pe drumurile din judeţul Galaţi

Cum se CIRCULĂ pe drumurile din judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În ciuda ninsorilor din ultimele ore, dar şi a viscolului, în judeţul Galaţi nu a fost nici un drum închis. Astfel, se circulă, în condiţii de iarnă, pe toate segmentele de drumuri naţionale şi judeţene. Conform celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, în centrul şi nordul judeţului Galaţi se circulă cu dificultate. Utilajele intervin punctual şi remediază toate problemele apărute.

Autorităţile îi sfătuiesc pe şoferi să nu plece la drum fără a avea maşinile echipate cu tot ce trebuie pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

În noaptea de luni spre marți, 26-27 februarie 2018, au acţionat 144 de utilaje pentru deszăpezire şi toţi subcontractorii au fost mobilizaţi. 

Şi în oraş s-a intervenit, încă din timpul nopţii, pentru a nu apărea probleme în trafic. Astfel, până la ora 6,00, pe străzile din oraş au fost împrăştiate 462 de tone de material antiderapant.

„Angajaţii Societăţii Publice Ecosal sunt prezenţi în staţiile mijloacelor de transport în comun, în preajma instituţiilor publice, zona trecerilor de pietoni pentru a degaja trotuarele de zăpadă. Intervenţiile vor continua pe tot parcursul zilei. Conducătorii auto sunt rugaţi să fie atenţi în privinţa alegerii locurilor de parcare pentru a permite utilajelor să intervină la nevoie inclusiv în interioarele de cartier”, se arată într-un comunicat al Primăriei Galaţi.

CURSURI SUSPENDATE în 17 ȘCOLI din judeţul Galaţi din cauza viscolului - CLICK AICI

Citit 7496 ori Ultima modificare Marți, 27 Februarie 2018 14:52

1 comentariu

 • postat de Adrian
  Marți, 27 Februarie 2018 20:33
  82.76.8.***
  Mai fratilor, voi sunteti normali la cap? Unde Doamne iarta-ma sa imprastii in orasul asta 462 tone de material antiderapant cind zapada a fost aproape inexistenta. Voi chiar ne credeti prosti?S-au astea sunt declaratii pompoase, asa cum facea si raposatul Corneliu Mihailescu?
  3
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.