Cum se CIRCULĂ pe drumurile din judeţul Galaţi

Cum se CIRCULĂ pe drumurile din judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În ciuda ninsorilor din ultimele ore, dar şi a viscolului, în judeţul Galaţi nu a fost nici un drum închis. Astfel, se circulă, în condiţii de iarnă, pe toate segmentele de drumuri naţionale şi judeţene. Conform celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, în centrul şi nordul judeţului Galaţi se circulă cu dificultate. Utilajele intervin punctual şi remediază toate problemele apărute.

Autorităţile îi sfătuiesc pe şoferi să nu plece la drum fără a avea maşinile echipate cu tot ce trebuie pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

În noaptea de luni spre marți, 26-27 februarie 2018, au acţionat 144 de utilaje pentru deszăpezire şi toţi subcontractorii au fost mobilizaţi. 

Şi în oraş s-a intervenit, încă din timpul nopţii, pentru a nu apărea probleme în trafic. Astfel, până la ora 6,00, pe străzile din oraş au fost împrăştiate 462 de tone de material antiderapant.

„Angajaţii Societăţii Publice Ecosal sunt prezenţi în staţiile mijloacelor de transport în comun, în preajma instituţiilor publice, zona trecerilor de pietoni pentru a degaja trotuarele de zăpadă. Intervenţiile vor continua pe tot parcursul zilei. Conducătorii auto sunt rugaţi să fie atenţi în privinţa alegerii locurilor de parcare pentru a permite utilajelor să intervină la nevoie inclusiv în interioarele de cartier”, se arată într-un comunicat al Primăriei Galaţi.

CURSURI SUSPENDATE în 17 ȘCOLI din judeţul Galaţi din cauza viscolului - CLICK AICI

Citit 11032 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.