Protest la Galaţi. Aproximativ 1000 de gălăţeni scandează împotriva PSD

Protest la Galaţi. Aproximativ 1000 de gălăţeni scandează împotriva PSD
Evaluaţi acest articol
(42 voturi)

UPDATE - Aproximativ 1.000 de gălățeni au ieșit din case și s-au adunat pe platoul din fața Prefecturii Galați pentru a protesta împotriva deciziilor politice luate la București. Oamenii au scandat împotriva PSD, dar și-au arătat nemulțumirea și față de decizia președintelui Klaus Iohannis privind desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier. ”Îi apără pe hoți. Ne-am săturat. Sperăm să ne facem auziți, dar nu cred că avem vreo șansă. Până și Iohannis s-a dat cu ei. Eu l-am ales și am sperat că ne va reprezenta. Vor să facă legi doar pentru ei”, ne-a spus unul dintre protestatari.

”Am ieșit încă de la început, apoi am făcut o pauză, dar acum am decis să ieșim din nou în stradă pentru că fac doar ce vor ei. Sperăm să se schimbe ceva, dar au ieșit peste 600.000 de oameni în stradă și nu i-a băgat nimeni în seamă”, ne-a declarat o doamnă din mulțimea adunată în fața Prefecturii.

”PSD, ciuma roșie”, ”DNA să vină să va ia”, ”Hoții, hoții”, au fost doar câteva dintre scandările gălățenilor care au ieșit la protest.

După ce au scandat mai bine de 30 de minute în fața Prefecturii, gălățenii au plecat în marș pe strada Domnească și pe strada Brăilei. Polițiștii au blocat circulația pe cele două străzi pentru ca protestatarii  să se poată deplasa pe carosabil.

Protestatarii au mers în marș până la palatul de Justiție și apoi au făcut cale întoarsă și au revenit în fața Prefecturii. Aceștia au fost însoțiți în permanență de polițiști și jandarmi, dar în timpul marșului nu au existat incidente.

Trebuie precizat că au fost gălățeni care au plecat, în cursul zilei de sâmbătă, la București pentru a participa la protestul din Piața Universității.


 Aproximativ 1000 de gălăţeni s-au adunat în faţa Prefecturii, iar după aproximativ 30 de minute au plecat în marş pe Strada Domnească.

Momentan au ajuns pe Strada Brăilei (spre Tribunal), unde circulaţia este blocată. Prostestarii sunt paşnici şi scandează împotriva coruptiei şi PSD. 

Vom reveni.

Citit 7052 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 13:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.