Când se pun în vânzare biletele la Revelionul Pensionarilor
Foto: Arhiva VL

Când se pun în vânzare biletele la Revelionul Pensionarilor
1.150 de locuri, la preţul de 80 de lei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că, joi, 27 decembrie, începând cu ora 8,00, la casieria Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard", vor fi puse în vânzare biletele pentru evenimentul Revelionul Pensionarilor.

Vor putea să achiziţioneze bilete persoanele a căror pensie nu depăşeşte valoarea salariului minim pe economie. Doritorii trebuie să prezinte copii ale cuponului de pensie şi ale cărţii de identitate, cu precizarea că pe baza unui cupon de pensie pot fi obţinute două bilete. Preţul biletului pentru o persoană este de 80 de lei, iar numărul de locuri disponibile este 1.150.

Evenimentul va avea loc la Patinoarul artificial "Dunărea", iar intrarea la petrecere se va face începând cu ora 20,00.

În noaptea dintre ani, persoanele care vor participa la Revelionul Pensionarilor se vor bucura de mai multe momente artistice. Organizatorii au pregătit un program care va cuprinde un spectacol susţinut de formația "Meteor" din Iaşi, colinde, obiceiuri şi tradiţii de Anul Nou.

Revelionul Pensionarilor este organizat de Primăria municipiului Galaţi, în parteneriat cu Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard", Fundaţia "Andreiana Juventus" şi Fundaţia "Sportul Gălăţean".

Citit 5110 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.