Ceremonii şi distracţie pentru toate gusturile de ZIUA MARINEI. La mulți ani tuturor marinarilor gălățeni!

Ceremonii şi distracţie pentru toate gusturile de ZIUA MARINEI. La mulți ani tuturor marinarilor gălățeni!

Arhiva ”Viața liberă”
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
1 comentariu

Manifestările dedicate Zilei Marinei vor debuta astăzi, de la 16,30, la Elice, cu parada navelor militare și defilarea Gărzii de Onoare, precum și cu un concert, la Foişor, al Fanfarei "Valurile Dunării". De mâine, plimbările cu caiacul şi festinul pescăresc şi mediteranean vor fi doar două dintre atracţiile de anul acesta. Distracţia va fi pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele, aşa că, dacă nu ați plecat din oraş, sunteți aşteptaţi, în perioada 16 – 18 august, pe Faleza Inferioară, pe tronsonul cuprins între Biserica Precista şi Parcul Viva.

Cei interesaţi trebuie să ştie că se pot bucura de o plimbare cu caiacul pe Dunăre în toate cele trei zile. Şi, ce poate fi mai nimerit, după efortul depus la vâsle, decât o mâncare bună, motiv pentru care pe Faleza Inferioară va fi amenajată o zonă de food&drink, unde se vor putea degusta preparate pescăreşti, dar şi mâncături cu iz mediteranean.

Organizatorii s-au gândit şi la cei mici, aşa că părinţii pot sta la o bere în timp ce prichindeii, care sunt răsfăţaţii manifestărilor, se vor delecta la spectacolele de magie, la jocurile marinăreşti sau la minidiscotecă. Tot pentru ei au fost pregătite jonglerii cu foc şi jonglerii pe picioroange, ateliere de experimente ştiinţifice şi de creare păpuşi, baloane modelabile, baloane uriaşe de săpun, face-painting, dar şi o cursă contra-cronometru pe bicicletă, fireşte, cu premii pe măsură pentru campioni. Părinţii vor putea sta liniştiţi pentru că cei mici vor fi supravegheaţi de personaje de poveste şi desigur, de marinari.

Citit 9732 ori Ultima modificare Joi, 22 August 2019 00:22

1 comentariu

  • postat de Știu eu... Joi, 15 August 2019 20:50 82.137.15.*** Link la comentariu
    0
    2

    Cea mai tare defilare de nave..... 2 navrom.. 2 afdj..... 2 damen.... A primele au fost 2 fosile militare de la Brăila, Galațiul nu mai are flota militară....

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.