Împreună, 30 de ani de „Viaţa liberă” | „Made in Galaţi” - performanţă de „prima pagină” în afaceri

Împreună, 30 de ani de „Viaţa liberă” | „Made in Galaţi” - performanţă de „prima pagină” în afaceri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

La sfârşitul acestui an, cotidianul „Viaţa liberă” marchează trei decenii de existenţă neîntreruptă. Sunt 30 de ani de când suntem în mijlocul comunităţii gălăţene! Paginile ziarului au fost oglinda evenimentelor care au marcat societatea gălăţeană, inclusiv în plan economic.

„Viaţa liberă” a crescut de la an la an, dar la fel de mult ne-am bucurat când am văzut că, alături de noi, au crescut şi frumoasele poveşti de succes ale unor companii. Pentru că fiecare dintre aceste firme reprezintă, la rândul lor, o componentă a comunităţii locale, una la care ţinem cu toţii, deopotrivă. Performanţa companiilor gălăţene este, în ultimă instanţă, şi o performanţă a Galaţiului!

Din acest motiv, în următoarele săptămâni, „Made in Galaţi” va fi numele unei campanii derulate de „Viaţa liberă” dedicate mediului de afaceri gălăţean. La ceas aniversar, prin „Viaţa liberă” ne vom reaminti nu numai de firul neîntrerupt al paginilor de ziar, ci şi de cei care au ţinut „pagina întâi” a dezvoltării comunităţii gălăţene! Pentru că viaţa unei companii este, în ultimă instanţă, viaţa unor oameni, a oamenilor pentru care există şi „Viaţa liberă” a Galaţiului.

Citit 2623 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 00:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.