Finalizarea Plajei ”Dunărea”, amânată pentru anul viitor. Au sosit echipamentele pentru tobogane
Foto: Marian Calestru

Finalizarea Plajei ”Dunărea”, amânată pentru anul viitor. Au sosit echipamentele pentru tobogane
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

"La sfârşitul lunii octombrie - începutul lunii noiembrie 2020, conform contractului de lucrări şi a graficului aferent, ar trebui să fie finalizată întreaga investiţie de reabilitare şi modernizare a Plajei "Dunărea", în valoare de peste 23 milioane de lei cu TVA", aşa declarau autorităţile în august 2019, când au predat amplasamentul către constructor, asocierea Tancrad - Lemacons - Aqua Azur.

Pentru că accesul presei nu este permis pe şantier, am solicitat informaţii Primăriei Galaţi: "În prezent se lucrează la bazinele de înot, mai precis la straturile suport ale acestora, necesare pentru realizarea finisajelor. De asemenea, s-au adus în parte echipamentele pentru tobogane și se lucrează la fundație. Clădirea administrativă a fost ridicată, iar acum se lucrează la instalații și compartimentare, urmând finisajele", ne-a transmis Primăria. Apropo de tobogane, autorităţile au promis "cel mai mare aquapark din sud-estul României", având ca principale puncte de atracţie trei ansambluri de tobogane şi mult-doritul bazin cu valuri.

Vestea mai puţin bună este că, potrivit panoului de şantier, termenul de finalizare a investiţiei s-a mutat în 2 martie 2021.

Citit 10288 ori Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2020 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.