Ionuţ Pucheanu îşi doreşte al treilea mandat de primar

Ionuţ Pucheanu îşi doreşte al treilea mandat de primar
Evaluaţi acest articol
(248 voturi)

„Eu am un mandat pe care îl voi duce la bun sfârşit şi am o groază de proiecte pe care vreau să le duc la bun sfârşit. Ca să devaluez, cel mai probabil va fi şi o a treia tură de candidatură pentru că voi începe nişte proiecte definitorii pentru Galaţi, şi mi-ar plăcea să fiu tot în postura de primar atunci când vor fi finalizate. Îmi doresc şi cel mai probabil voi candida pentru încă un mandat”, a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi la Reperul Tv.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care se vorbeşte că, în 2024, Ionuţ Pucheanu va candida la Parlamentul României, iar pentru fotoliul de primar va intra în cursă actualul senator PSD Marius Humelnicu.

„Gura lumii nu o acoperi niciodată. Sunt speculaţii! Eu ştiu ce pot, ştiu ce pot livra, ştiu cine sunt, am în mare măsură şi o idee încotro mă îndrept”, a mărturisit politicianul.

Întrebat despre lupta cu preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Fotea, pentru preluarea conducerii PSD Galaţi, după retragerea lui Dan Nica, Pucheanu a susţinut că are o relaţie foarte bună cu şeful de la judeţ: „Din păcate, în anturajul meu şi al dumnealui există nişte voci care alimentează genul acesta de discuţii. Eu cred că suntem doi oameni maturi, doi oameni care discută des şi îşi spun lucrurile în faţă, cât să avem încredere foarte mare unul în celălalt.

Dacă, într-adevăr, există o formă de competiţie între noi, pe care am recunoscut-o de fiecare dată, există când vine vorba de proiecte, de fonduri europene. Recunosc atunci când a mai semnat ceva Costel trebuie să fac şi eu ceva mai mare. Când are nevoie de ajutorul Primăriei ştie sută la sută că îl are, la fel şi eu, când vine vorba de suportul de care am nevoie pentru a duce proiectele la bun sfârşit”, a mai spus Ionuţ Pucheanu.

Citit 4624 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Iulie 2021 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.