Trasee deviate și restricții de trafic prelungite din cauza lucrărilor nefinalizate

Trasee deviate și restricții de trafic prelungite din cauza lucrărilor nefinalizate
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăria municipiului Galați anunță că termenul de finalizare pentru lucrările de retrasare a liniei ferate industriale care traversează strada Gara nr. 8 și interiorul societății Docuri SA se prelungește până la data de 3 mai 2022. Astfel, circulația autovehiculelor pe strada Gara nr. 8 va fi restricționată până în data de 3 mai 2022. Ruta ocolitoare recomandată este strada Portului – strada Ana Ipătescu – strada Al. Moruzzi (tur – retur).

Totodată, traseele de autobuz 10 și 24 vor fi deviate, din strada Portului, pe strada Ana Ipătescu – strada Alexandru Moruzzi – Damen și retur.

„Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, îi rugăm pe conducătorii auto și pe pietoni să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare. Le mulțumim pentru înțelegere tuturor participanților la trafic”, transmite administrația locală.

Reamintim că termenul anunțat inițial fusese 26-30 aprilie. Linia ferată industrială la care face referire comunicatul municipalității este calea ferată cu ecartament larg pe care, după reabilitare, vor putea circula vagoanele cu cereale provenind din Ucraina. Linia respectivă nu a mai fost folosită de circa 25 de ani.

Citit 2876 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 02:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.