Extinderea sistemului de management al traficului, la votul aleşilor

Extinderea sistemului de management al traficului, la votul aleşilor
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Miercuri, 17 august, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local, cu cinci proiecte de hotărâri pe ordinea de zi. Astfel, se dorește modificarea și aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru creșterea eficienței energetice a două blocuri de locuințe, mai exact CL3 (scara 2) de pe strada Armata Poporului, respectiv, PR6 (scara 1) de pe bulevardul Dunărea.

În plus, municipalitatea intenționează aprobarea realizării proiectului de modernizare a iluminatului public pe un număr de 19 artere din oraș Este vorba despre strada Basarabiei (tronson 1), Calea Prutului, străzile Gării, Traian Vuia, Tecuci, Nicolae Bălcescu, Gheorghe Asachi, Gheorghe Doja, Nae Leonard, Milcov, Aurel Vlaicu, Ana Ipătescu, Ionel Fernic, bulevardul Dunărea, străzile Saturn, Prundului, Alba Iulia, Grigore Ventura și Frunzei.

Nu în cele din urmă, pe ordinea de zi a ședinței CL de miercuri figurează și două proiecte de hotărâri pentru completarea și modificarea altor HCL. Discutăm despre aprobarea depunerii proiectului de extindere a Sistemului Inteligent de Management al Traficului, cu includerea intersecțiilor aflate pe strada Traian, pe segmentul cuprins între străzile Tecuci și Cetățianu Ioan (în valoare de aproape 5,3 milioane lei, fără TVA) și aprobarea depunerii proiectului de renovare energetică a imobilului din strada Brăilei nr. 165  (fost Cinematograf „Țiglina”), cu o finanțare de 2,63 milioane lei, exclusiv TVA, asigurată prin PNRR.

Citit 3003 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 August 2022 03:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.