În weekend, distracţie la foc continuu, de ZILELE GALAȚIULUI | Artiştii gălăţeni au încins atmosfera chiar şi la… zero grade! VEZI cine cântă în această seară (FOTO)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

În weekend, distracţie la foc continuu, de ZILELE GALAȚIULUI | Artiştii gălăţeni au încins atmosfera chiar şi la… zero grade! VEZI cine cântă în această seară (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Zilele Galaţiului au fost, sâmbătă seara, cu adevărat în stil… autohton, scena de pe Faleză, la Elice, aparţinând integral artiştilor gălăţeni. Iar ideea organizatorilor de la Primăria Galaţi nu a fost deloc una rea, pentru că nu sunt puţini artişti care şi-au început aici cariera. Aerul de Dunăre are ceva în el – inspiraţie şi talent – iar dovada sunt hiturile lansate de artiştii gălăţeni. Atmosferă electrizantă, muzică super, joc de scenă, lasere şi jocuri de lumi şi, desigur, un public entuziast, au fost, ieri seară, ingredientele bunei dispoziţii.

Startul distracţiei s-a dat cu puţin după ora 18,00, când pe scenă a intrat Nosfe. Numai bine pentru a pune ceva „Condimente” artistice pentru petrecerea de pe Faleză, după care ştafeta a fost preluată de Pascall. Şi cum fără fete nu-i distracţie adevărată, atmosfera a devenit fierbinte, chiar şi… la vreo zero grade, când pe scenă au intrat Giulia şi Andreea Antonescu. Cu Giulia ne-am distra, vorba hitului, „7 zile din 7”, asta cu atât mai mult cu cât spectatorii s-au prins şi ei în ritmul melodiei. Andreea Antonescu a încins şi ea atmosfera, iar reacţia puştimii din public dovedeşte că a fi „Liberă la mare” e o dorinţă care nu se stinge nici măcar în plină iarnă, iar hitul rămâne hit şi pentru noile generaţii. Andreea a venit, însă, şi cu piesele mai noi din repertoriu, iar ţinuta de scenă – destul de „flu-flu” pentru frigul de afară, toată admiraţia pentru rezistenţa şi forma fizică! – n-a făcut decât să anime şi mai mult spectacolul. Ultimul… acord al spectacolului l-a avut Shift, în ritmuri de hip-hop. Poveşti de iubire, spirit rebel, numai bine pentru un timp tot mai alert.

Şi ultima seară de petrecere – duminică – va aparţine artiştilor gălăţeni. Registrul muzical se va schimba puţin, însă şlagărele tot şlagăre vor rămâne.

Iată şi programul:

De la ora 18,00, timp de o oră, gălăţenii îl vor putea asculta pe Nicu Mihai Orfeu. Începând cu ora 19,00, intră în scenă Formaţia Tomis Junior. Va urma, de la ora 20,00 formaţia Azur - Nelu Vlad şi invitaţii. De la ora 21,00, timp de 45 de minute va concerta trupa Sweet Kiss.

Şi ca petrecerea să fie încheiată în stil mare, cele cinci zile de spectacole dedicate „Zilelor Galaţiului” se vor încheia cu un show de lasere şi lumini, care va dura un sfert de oră. Aşa că, mai lăsaţi televizoarele, uitaţi niţel şi cluburile, strângeţi gaşca de prieteni şi hai la distracţie!

(P)

Citit 6442 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.